Да се погрижим за миглите си!


Рекламите ни обещават непрекъснато обемни, дълги и изящни мигли, но за да станат наистина такива е нужно малко повече от поредната скъпа спирала. За да се сдобиете с наистина страхотни мигли не е необходимо да пробвате всяка ново излязла на пазара спирала.

Миглоизвивачката
Почти всички мъже, които познавам изпадат в истерия, когато видят "уреда за мъчения" или така наречената миглоизвивачка.
Не знам защо се плашат чак толкова от тази така полезна вещ, но съм сигурна, че ако бяха жени нямаше да могат да живеят без миглоизвивачка.
За да постигнете идеалната извивка на миглите обаче е нужно да овладеете няколко трика как да ги извивате правилно без да ги нараните. Важно е да внимавате, защото миглите като всяка останала част от тялото ни са много ценни.

1. Винаги използвайте миглоизвивачка върху чисти мигли. Добре е миглите Ви да са чисти, за да постигнете максимално добър резултат.
2. Захващайте миглите максимално близо до основата им, за да можете да ги извиете целите без да се получи грозна чупка.
3. Времето за извиване зависи от ефекта, който искате да постигнете. За по-извити мигли трябва да натиснете за около 30 секунди до 1 минута.
4. Ако все пак решите да използвате миглоизвивачката след като сте нанесли спирала, то не го правете веднага след това. Изчакайте продукта да изсъхне добре, за да избегнете слепване.

Как да укрепим миглите си?
За да направите миглите си по-силни и здрави можете да прибегнете до употребата на безцветни спирали. На нашия пазар вече се предлагат достатъчно продукти, които за определен период от време обещават да направят миглите Ви дълги и блестящи.
Ако пък искате да използвате натурални продукти можете да ги намажете със смес от рициново масло и витамин, като съотношението трябва да бъде три към едно.

Как да почистим водоустойчива спирала?
Никога не си лягайте със грим! Това правило важи за всички, независимо от това какви продукти използват - водоустойчиви или не.
Почти всяка марка на пазара предлага продукт за сваляне на очен грим. При водоустойчивите продукти е добре да ползвате двуфазни дегримьори, те са по-силни и по-ефективни от нормалните дегримьори.

Независимо от това какви продукти и уреди сте решили да използвате за миглите си е добре да знаете, че не бива да използвате даден продукт повече от 6 месеца. Спиралите са от продуктите, които лесно се пълнят с микроби и стават вредни за очите ни.


Миглоизвивачката на Artdeco Eye Designer Profi Eyelash Curler е лесна за ползване дори от тези от Вас, които нямат никакъв опит с подобни уреди. Захваща лесно миглите от основата им.
Можете да намерите продукта в електронния магазин enzo.bg.

***Публикацията е рекламна*** 

Коментари

Популярни публикации