Artdeco сенки

Artdeco е марка, която предлага така наречената freedom system, която включва различни сенки, ружове и пудри. Можете да комбинирате цветовете в палитрите си както вие пожелаете и така ще имате само цветове, които ползвате и харесвате.


Аз самата нямам голям опит с марката, признавам, че дори не ги бях заглеждала, но съвсем случайно се сдобих с два цвята сенки и определено планувам купуването на още. Знам, че инвестицията е голяма, но според мен си струва.

Цените:
Един рефил сенки струва 9.50.
Кутийка за 2 рефила струва 12 лева.
Малък апликатор за кутийка за два рефила струва 3 лева.


Всеки цвят от сенките има метално дъно, с който се закрепя за магнитната кутийка. Изваждането и пренареждането става лесно, тъй като сенките не запълват изцяло кутиите, а има място и за апликатор. Всяка кутия има огледалце и се затваря плътно, което прави палитрите идеални за път и носене в дамска чанта. Признавам, че обичам компактни опаковки, които мога да нося навсякъде с мен, макар че рядко подновявам сенки през деня.


Сенките се мажат като масло върху клепача, но не са мазни. Не се ронят и не се разпрашват. С базата на Artdeco издържат цял ден върху клепача, като към края на работния ден леко избледняват. Не са толкова пигментирани като тези на L'oreal и Sleek, които съм ви показвала, но се напластяват лесно.

Цветовете, които имам са 37 и 43 - златисто и много красиво зелено. Нарочно избрах тези два цвята, защото обожавам комбинацията от златисто и зелено. Сенките са перлени, но не прекалено блестящи и са идеални за ежедневен грим.

Без светкавица

Със светкавица
Можете да намерите сенките в магазините, посочени в сайта на марката https://artdeco-cosmetics.bg/magazini/ и в електронния магазин на марката https://artdeco-cosmetics.bg/.

Коментари

Популярни публикации