Wella Professionals Age Restore

Знаете ли, че косата също както кожата може да остарее? Чудите се от какво е провокирано това, ще ви споделя.
С течение на годините косата губи блясъка и здравината си, поради влиянието на много фактори, с които се сблъскваме ежедневно.

Фактори, които влияят на състоянието на косата:

  • Добре е лятото да носите шапки с широка периферия, за да избегнете вредните ефекти на слънцето.
  • Избягвайте употребата на стилизиращи продукти, защото утежняват косъма. Също така се препоръчва да сведете до минимум употребата на сешоар и преса.
  • Неправилното хранене играе голяма роля в състоянието на скалпа, затова е нужно да поемате, колкото се може повече витамини.
  • Ползвайте продукти, предназначени за вашия тип коса и скалп, така ще избегнете неприятното дразнене на скалпа.

Компанията Wella имат специално разработена серия против стареене на косата. Тя ще ви помогне да поддържате прическата си млада и здрава.


Компанията "Вела" е един от най-големите производители на продукти за грижа за косата. Създадена е през 1880 година.  WELLA System Professional е луксозна серия на "Вела" за нормална, фина и боядисана коса; BRILLANCE–  за суха и изтощена коса; ENRICH AGE – за зряла коса. Резултатът – блестяща, жива и силна коса. Най-важното за "Вела" е грижата за клиента. Компанията се гордее с факта, че нейните клиенти държат на професионалната грижа за косата и спазват всички екологични изисквания при производството на продуктите си. В допълнение са професионалните стилизиращи продукти WET, DRY и FINISH от "Вела".
Продуктите на Wella от серията Age Restore
  • Възстановяват зрялата коса и помагат на финия косъм да устои на стареенето
  • Косата става по-млада
  • Косъма се заздравява и заглажда

Колекцията Age Restore включва шампоан за силна, груба и суха коса, маска и балсам без отмиване.

Шампоанът от серията измива нежно косата, придава й блясък и енергия. Прави я по-мека и блестяща.
Как да използваме?
Нанесете на скалпа и масажирайте до получаването на гъста пяна. Изчакайте минутка и отмийте добре.

Балсамът без отмиване подпомага действието на косата като я заздравява още от корена. Нанесете по цялата дължина на косата, за да й придадете блясък и мекота.

Маската е задължителен продукт в банята, ако искате да имате силна и здрава коса. Нанесете маската върху влажна, подсушена с кърпа коса. Нанесете по цялата дължина на косата. Оставете да действа  3-5 минути, след това изплакнете обилно с вода.

В електронния магазин enzo.bg ще откриете и трите продукта от серията на апетитни цени.
Освен тази серия, в магазина ще намерите почти всички продукти от професионалната серия за коса на марката, които са предназначени за различен тип скалп и винаги можете да откриете вашия продукт, който да Ви помогне в борбата с даден проблем. 

Коментари

Популярни публикации