Shiseido Face Color Enhancing Trio

Здравейте момичета! Както много пъти през последната година, така и тази седмица бях изправена пред дилемата дали да си купя метеоритите на Guerlain. След като ги пробвах отново установих, че имам много подобен продукт, на който едва сега откривам целия блясък и красота.Shiseido Face Color Enhancing Trio е едно малко бижу в кутия. Купих палитрата преди няколко месеца, но едва преди месец почнах да я ползвам активно.

Опаковката е изящна черна кутийка с логото на марката върху капака. Затваря се плътно, което я прави идеална за носене в дамската чанта.
Горната част на кутийката е огледало, което е достатъчно голямо и удобно за нанасяне навсякъде и по всяко време.
Палитрата идва с малка, мека четка, с която се работи много лесно и продукта се нанася равномерно.Серията включва четири цвята, като моя е вторият, който е по-скоро озаряваща пудра, отколкото руж. Ако нанеса само горната част се получава идеален руж, но когато смеся трите цвята ефекта върху лицето ми е "Уау!".Първият цвят е подходящ за руж, придава нежен цвят и руменина, без да стои натрапчиво.
Втория цвят има ефекта на хайлайтър. Има много нежен и лек блясък, който придава сияйност на лицето.
Последния цвят е пудрения цвят, който завършва изцяло грима.

Трайността върху Double Wear на Estee Lauder е цял ден и то без да се свлича или става на петна. Дори бих казала, че след малко омазняване на лицето продукта стои по-сочно и изглежда по-добре.

Палитрата в Пловдив може да бъде купена от магазини Beauty Zone и Douglas.

Коментари

  1. Абсолютен красавец! ♥

    ОтговорИзтриване
  2. Съгласна съм, отдавна я заглеждам и се възпирам от покупка :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации