Sarah Jessica Parker Lovely

Сара Джесика Паркър е американска актриса, белязала огромен успех с ролята си на Кари Брадшоу в "Сексът и Градът".
Освен таланта си на актриса, звездата има и други успехи в кариерата си.

Първия си аромат актрисата представя през 2005 година, носи името "Lovely". През 2007 година Сара Джесика Паркър лансира своя собствена модна линия наречена "Bitten", чиято основна мисия е да продава дрехи и аксесоари на стойност под 20 долара.

След огромния успех на Lovely, през Юли 2007 година, актрисата представя втория си парфюм "Covet", който по-късно през следващата година е последван от наследника си "Covet Pure Bloom".
През 2009 година на пазара се появяват три нови аромата с имена "Dawn", "Endless" и "Twilight", които са част от колекцията "Lovely".


Sarah Jessica Parker Lovely е дамски аромат, който е предназначен за всички съвременни и чувствени жени. Лице на този аромат е популярната американска актриса Сара Джесика Паркър. Lovely  символизира красотата, любовта и нежността. Той носи несравним чар и игрива елегантност.

Още в началото Ви пленява аромата на ябълки, деликатна лавандула, сладка мандарина и бергамот. В сърцето на аромата е едва доловимо розово и кедрово дърво, съблазнителна орхидея и пачули. Този деликатен цветно-дървесен състав носи едно докосване на освежаваща хармония. Красивата копринена база на аромата е доминирана от бял кехлибар и вълнуващ мускус. Този парфюм от Сара Джесика Паркър ще допълва перфектно всяка Ваша стъпка.

Ароматът Sarah Jessica Parker Lovely ще Ви изпълни с приятно усещане за лекота и ще остави кожата Ви нежна.  


Купувате ли си тестери на парфюми? Аз да!

Какво е тестер?
Тестерите обикновенно се използват в класичестките парфюмерии, където клиентът може да пробва как парфюмът мирише. Затова тестерите обикновено не служат за продажба на крайните клиенти. Изработката на тестера не е толкова цветна и интересна.Различава се от класическия продукт с това, че е опакован в бяла кутийка, без печат и в повечето случаи няма капачка на ръзпръсквача. Ако искате парфюма за себе си и не ви трябва опаковката му, тестерът е идеалният избор. В случай, че купувате парфюма за подарак, по-подходящо е да поръчате класическия продукт.

В електронния магазин enzo.bg можете да откриете аромата "Lovely" под формата на тестер на страхотна цена.
Освен това, можете да намерите парфюма в разфасовки от 100, 50 и 30 мл. Освен поръчката ви, ще получите и подарък,който може да добавите
в последна стъпка при пазаруване. Парфюмите на Enzo.bg са напълно оригинални с гарантиран произход. Там може да намерите
вашия аромат на страхотна цена, с гарантирано качество.

Коментари

Популярни публикации