Кокосово масло за здраве и красота

Кокосовото масло е растителна мазнина извличана от копрата – ядката на кокосовия орех.
Преди дълги години кокосовото масло(олио) се е използвало като храна и лекарство. То се състои от наситени мазнини, които са важна "храна" за всички клетки в организма.
Кокосовото масло е чудесна грижа за кожата. Овлажнява кожата отлично и я прави мека. Безопасно е както за възрастни, така и за бебета и деца.
Кокосовото масло е чудесно оръжие за борбата със стареенето. Пълно е с антиоксиданти, които подмладяват кожата.
Може да се използва за масаж на лицето, деколтето и шията. Подходящо е за всички по-сухи участъци по лицето и тялото. Предпазва кожата на ръцете и краката от напукване. Подходящо е за смесване с други продукти за лице и тяло като допълнителна съставка.
Подходящо е за всички типове кожа, без значение от възрастта, защото попива напълно и не запушва порите.
Освен на тялото или лицето, можете да нанасяте кокосовото масло и на косата. Ако е в твърдо състояние е необходимо първо да го разтопите, след това нанесете по цялата дължина на косата и изчакайте половин час. След измиване косата ви ще бъде бляскава и жива.
Маслото има широко приложение и в кухнята. То е основен източник на мазнини в много райони на света. Около 90% от състава му са наситени мазнини, които подобряват сърдечно-съдовата система.
В индустрията кокосовото масло се използва в производството на моторни масла.След толкова суперлативи е време да ви предложа и продукт, който да опитате. Saloos предлагат такъв продукт на хубава цена. Цената му е 16.90 за 250мл продукт.

Ето какво споделят от enzo.bg за кокосовото масло на Saloos:

Описание:

Уникалното кокосово масло Saloos Bio Coconut Oil е идеално за грижа на цялото тяло и лице! Уникалните ползи от кокосовото масло имат много широк спектър от приложения. Този чист натурален продукт също е подходящ за суха или чувствителна кожа, като я защитава от вредни външни влияния.
След прилагане на маслото  кожата е перфектно мека, хидратирана и приятна на допир. През лятото  масло овлажнява и регенерира кожата след слънце, а през зимата я предпазва от замръзване. Деликатният аромат на кокосово масло придава аромат на кожата през целия ден. Свойствата на кокосово масло Saloos Bio Coconut Oil  са идеални за масаж.

Ефекти:

  • подхранва и се грижи за кожата Ви
  • изглажда и омекотява
  • дълбоко овлажнява

Тип кожа:

Подходящ за всички типове кожа.

Как да използвате:

Нанесете малки количества от масло за масаж на кожата и оставете да се абсорбира. Продуктът е подходящ за употреба върху лицето и тялото.
 

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации