Wella Professionals Balance успокояваща маска за чувствителна кожа на скалпа


Компанията "Вела" е един от най-големите производители на продукти за грижа за косата. Създадена е през 1880 година.  WELLA System Professional е луксозна серия на "Вела" за нормална, фина и боядисана коса; BRILLANCE–  за суха и изтощена коса; ENRICH AGE – за зряла коса. Резултатът – блестяща, жива и силна коса. Най-важното за "Вела" е грижата за клиента. Компанията се гордее с факта, че нейните клиенти държат на професионалната грижа за косата и спазват всички екологични изисквания при производството на продуктите си. В допълнение са професионалните стилизиращи продукти WET, DRY и FINISH от "Вела".


Wella Professionals Balance успокояваща маска за чувствителна кожа на скалпа е маска за коса, която гали скалпа изключително нежно без да предизвиква дразнене и сърбеж. Няма никакъв аромат. Заздравява косата и я прави по-бляскава и силна.

Как да използвате?
Нанесете на влажна коса с нежни масажни движения. Масажирайте няколко минути, докато продукта попие в скалпа. Оставете да подейства 5-10 минути и изплакнете обилно.

Какво обещават от компанията за продукта?
По-чиста кожа на главата.
Без сърбеж.
Без дразнене.

Каква е причината за появата на чувствителност на скалпа?

Причините, коитомогат да доведат до силна чувствителност са няколко.
Замърсяването е един от главните виновници. Косата се замърсява всеки ден по независещи от нас причини. Натрупват се секрети, които обхразуват филм върху скалпа и това води до дразнене.

Неправилното хранене играе голяма роля в състоянието на скалпа. Нужно е да набавяме достатъчно количество витамини и минерали на организма си всеки ден, за да имаме здрава и красива коса.

Огромна вина имат стилизантите и прекалената употреба на сешоар и преса. Косъма изтънява, а скалпа става много по нежен и раздразнен.

Признаците, по който можете да познаете дали Вашия скалп е чувствителен са няколко.
Сърбежът е най-често срещания проблем. Може да се появят лющене или червени петна.

Самата аз от дълги години се боря със своя скалп, като при мен чувствителността се изразява главно в лющене (пърхот). Все още не съм открила причината за този проблем, но съм абсолютно убедена, че всеки може да се справи с него с подходящите продукти, макар и временно.

В електронния магазин enzo.bg можете да откриете цялата гама продукти от серията за чувствителен скалп на Wella, която съдържа маска, шампоан за чувствителен скалп, шампоан против пърхот и дълбокопочистващ шампоан.

Коментари

Популярни публикации