Schwarzkopf Professional 3DMENSION флуид за всички видове коса

Досега винаги съм Ви говорила за Schwarzkopf Professional от моята гледна точка, но марката не е известна само със продуктите си за жени. В асортимента им има и мъжка серия, която в интерес на истината се оказа доста сполучлива. Признавам, че мъжът ми не е от типа мъже, които се превъзнасят на тема козметика, затова ползва това, което му купя или избера в магазина. Не се запасява и има много малко козметика в сравнение с мен.
Реших да му поръчам нещо от така любимата ми Schwarzkopf Professional и да видя какъв ще е ефекта върху него. Той няма абсолютно никаква представа какъв шампоан, душ гел и т.н. ползва, затова ми беше много интересно дали ще се впечатли по някакъв начин от новите продукти в банята.

Единствената козметика, на която държи е тази за коса. Ползва стилизиращи продукти всеки ден и за него е много важно да има под ръка някакъв стилизант, с който да оформи косата си сутрин.

Поръчах Schwarzkopf Professional 3DMENSION флуид за всички видове коса. Косата му е тънка и мека, типично естествено блондинска. Няма проблеми със скалпа и никога не е имал. Косата му заема всяка една форма, която пожелае, затова стилизирането е много лесно и бързо. Единствения недостатък е, че е малко суха.

Флуидът е предназначен за по-бърз растеж на косата, от който също нямаше нужда, но има и други ефекти, които ми се сториха привлекателни.

Съдържа провитамин B5, който нежно подхранва и овлажнява скалпа. Прави косата лесна за разресване и много, много мека.

Как се използва?
Нанася се след измиване на косата, докато е още влажна с леки масажни движения.

"През далечната 1898 година химикът Ханс Шварцкопф, който управлява малка аптека в Берлин, поставя началото на марката, която след 114 години вече е сред първенците на пазара на продукти за грижа за косата. Серията Bonacure бързо набира популярност – лесно за запомняне: продуктите за различни типове коса са в различни цветове. Schwarzkopf предлага пълна гама продукти за грижа за косата – дори и за най-капризните клиенти. Osis+ е серията висококачествени стилизиращи продукти за обем, красиви къдрици или друга, която прическа изберете."

Коментари

Популярни публикации