Guess Seductive


Guess е американска луксозна бутикова марка. Освен с дрехи, брандът се гордее и с продажби на часовници, бижута и парфюми.

През пролетта на 2005 година марката официално представя първият си парфюм - Guess for Women. След точно една година на пазара се появява и мъжкия вариант на едноименния аромат.


Guess Seductive е първият аромат на марката, който е лансиран на пазара след сключване на договор за лиценз между Guess и Coty. Въпреки, че бъдещето му е неизвестно и никой не е предполагал, че ще се превърне в известен аромат, очакванията бързо биват оправдани, защото аромата се превръща в култов за марката през последните години и поддържа имиджа на компанията.

Връхни нотки: круша, бергамот, касис
Средни нотки: жасмин, перуника, портокалов цвят
Базови нотки: ванилия, тамян

Парфюмериста създал аромата е Вероника Неберг.

Ето какво споделят от enzo.bg за аромата:

"Guess Seductive е опияняващ дървесно-цветен аромат за жените, които искат околните да гледат на тях като на невинни и красиви създания. Предлага се във флакон с красив дизайн, което го превръща в уникално дамско бижу. Има сладко и зашеметяващо ухание, на което трудно може да се устои. Ще Ви зарадва необичайното съчетание на ванилия и кашмир, което прави всяка дама незабравима. След това идва ред на свежия и невинен полъх на портокалов цвят, жасмин и ирис. Едно необикновено чувствено докосване с аромат на касис и круша. Всички ще се влюбят във Вашето съблазняващо ухание със Seductive от Guess.
Парфюмите от бранда Guess винаги са във флакони с иновативен и луксозен дизайн. С Guess винаги ще бъдете в крак с актуалните тенденции. Станете част от света на Guess с красивия и невинен, а същевременно съблазнителен Seductive. Светът ще падне в краката Ви!"


Аромата можете да закупите от електронния магазин enzo.bg, като там можете да откриете всички разфасовки и да изберете, тази, която най-добре ще Ви пасне. Можете да поръчате дори мостри от 1мл или 5 мл, за да пробвате дали ще Ви пасне аромата.

Съвети:
1. Сменяйте парфюма си при смяната на сезоните. Зимните аромати, не са приятни през лятото.
2. Бъдете пестеливи, не  е нужно целия свят да усеща аромата ви, а и прекаляването би било неприятно за околните.
3. Нанасяйте парфюм само на чиста кожа или върху лосион със същия аромат.
4. Когато избирате парфюм, напръскайте се и изчакайте известно време, за да усетите истинските съставки.
5. Не търкайте парфюма след като сте го нанесли, това променя аромата.  

Коментари

Популярни публикации