Chopard Wish

Chopard е световно известна марка, основана през 1860 година от Луис Шопард, чието име носи и компанията. Занимава се с производство и продажба на луксозни часовници, бижута и аксесоари.
Компанията бележи огромен успех в световен мащаб повече от 150 години.

Когато през 1860 г. Луис-Улис Шопард основава в Швейцария фирма за изработка на джобни часовници, не е знаел, че ще стане един от най-известните бизнесмени. Фирмата Chopard става символ на световно известни часовници, луксозни бижута и много други модни аксесоари, които са изработени прецизно и често са допълнени от диаманти и други скъпоценни камъни. През 1963 г. се създава и фирмата Chopard Karl Scheufele и след известно време е представен и първият парфюм Шопард. Какви биха могли да бъдат ароматите на Шопард? Качествени, луксозни и единствени по рода си, каквито са и часовницете с тази марка. 

Освен с базовите си продукти, марката се гордее и с няколко аромата, които също имат огромна световна слава.

Един от най-продаваните парфюми на бранда е Wish.
Wish е ориенталски, ванилов аромат. Създател на този така изискан аромат е известния парфюмерист Натали Лорсън.

"Wish на Chopard е желанието на всяка жена. Синьото диамантено бижу сред парфюмите – така най-лесно може да се определи тази ароматна приказка в луксозен флакон. Искате да бъдете загадъчна и чувствена? Отдайте се на изкушението и купете този парфюм! Със специфичния си състав той ще направи кралица на вечерта от всяка жена. Chopard Wish притежава мистичното ухание на черна теменужка, съчетано с акациево дърво и чувствен розов лист.

Това е същността на красотата и великолепието – това е Chopard Wish!

В името на дамите, които са също толкова редки и красиви диаманти, подарете Chopard Wish.  Марката, която по начало произвежда бижута, сега се специализира и в създаването на уникални аромати за луксозно усещане. Кой би могъл да устои на синия диамант Chopard Wish?"

Връхни нотки: орлови нокти, дива ягода, портокалов цвят, кокос, черна акация, бразилски палисандър
Средни нотки: мед, орхидея, мляко, виолетка, момина сълза
Базови нотки: сандалово дърво, кехлибар, пачули, ванилия, тамян, карамел

Аромата е чувствен и романтичен. Много подходящ е за студеното време и снежните дни. Ориенталските нотки го правят идеален за Коледните празници. Подходящ е за всеки ден и нощ.

Парфюмът в всички предлагани разфасовки можете да намерите в електронния магазин enzo.bg на конкурентни цени. Освен това, там можете да откриете и мостри, които да Ви помогнат с избора и да Ви насочат към правилното решение дали този аромат е подходящ за Вас.

Коментари

Популярни публикации