Calvin Klein Truth

Calvin Klein e американска модна марка, стартирана от  Calvin Klein в края на 1960. Марката е известна с класически стил. Днес Calvin Klein е известен по цял свят със своите дрехи, ежедневни колекции, колекции на бельо и парфюми. Логото "СК" е по-разпознаваемо като име на своята марка и краси много продукти в тяхната линия.
Седалището на компанията се намира в Ню Йорк и в момента е собственост на Филип - Ван Хаусен. Марката има огромни продажби по целия свят и вероятно ще продължава да се радва на огромен успех.

Calvin Klein Truth е елегантен парфюм, подходящ за всички делови и изтънчени дами.
Парфюмът е класически аромат, който подхожда на много хора с различни характери и ценности. Подходящ е за всяко време  на денонощието и за всеки сезон.

 


Ароматът е чувствено дървесен. С подчертано ароматични нотки, той е съчетание на бамбук, влажна дървесина, бял божур, фиданки, ванилия, бял кехлибар и сандалово дърво.

Връхни нотки: ветивер, пачули, бамбук, бергамот, лимон, детелина
Средни нотки: божур, лилия, мимоза, къпина, сандалово дърво
Базови нотки: мускус, кехлибав, ванилия.
Ароматът е лансиран през 2000 година.

Ето какво споделят от enzo.bg за аромата:

"Calvin Klein Truth е уникален парфюм, съчетаващ в себе си два много различни нюанса – свежест и съблазън, които се преплитат по неповторим начин.Свежестта се долавя от уханието на бамбук и бяла детелина, а за съблазън подсказва ароматът на ванилия, пачули и бели божури. Truth е аромат, който подчертава уникалността на всяка дама.
Calvin Klein Truth е точният аромат за всяка дама, която държи да изглежда различна и неустоимо привлекателна. Така, както всяка жена се променя, така и Truth може да бъде хладен и освежаващ, а също така топъл и сладък. Truth можете да използвате през цялата година."


Аромата можете да закупите от електронния магазин enzo.bg, като там можете да откриете всички разфасовки и да изберете, тази, която най-добре ще Ви пасне. Можете да поръчате дори мостри от 1мл или 5 мл, за да пробвате дали ще Ви пасне аромата.


Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.

Коментари

Популярни публикации