Azzaro Now Women


 Марката Azzaro е създаден по образа на своя основател, Лорис Азаро. Марката бързо набира слава през 1960 година, когато смело стъпва на модния подиум.
Първият парфюм на известния вече бранд е пуснат на пазара през 1975 година, а малко след това през 1978 на пазара е пуснат и първия мъжки парфюм на марката.
Към днешна дата брандът има 54 парфюма в колекцията си, като най-старият е произведен през 1975 година, а последния аромат е от 2014 година.

През март 2007 година Azzaro лансира своите първи дуо аромати Azzaro Now за мъже и за жени.Бутилките с форма на влюбена двойка са представени от два мехура, които се сливат.


Ето какво споделят от enzo.bg за аромата:

 "Azzaro Now Women е деликатен и свеж флорален аромат за жени и момичета с романтична душа. Влезте в света на Azzaro и бъдете очаровани от летния бриз. С дамския парфюм Now Women можете да проникне в света на красотата и хармонията, и да се озовете в крайбрежния район, пълен с екзотични цветя и сочни плодове.

В началото може да усетите специфичната миризма на бял чай в комбинация с пресни плодове, които са подчертани от бергамот. Това е един опияняващ коктейл от жасмин и тиара от Таити, коитосе  увиват около тялото Ви с мека завеса . И накрая, ще бъдатете поглезени от необичайни тонове от ром, кехлибар и чувствен мускус. С аромата Azzaro Now Women имате чувството,че ще се на остров, където слънцето никога не залязва.

Дамските парфюми от Azzaro са пълни с цветя, плодове и чувствени тонове. Тези аромати се харесват особено от романтични жени, които жадуват за красота и хармония. Парфюмът Azzaro Now Women ще Ви донесе мигове на радостт от живота и с ноге ще сте неотразимо женствена!"


Връхни нотки: бял чай, бергамот, маракуя

Средни нотки: алдехиди, жасмин, таитянско тиаре

Базови нотки: кехлибар, мускус, бразилски палисандър

Лансиран е през 2007 година.

Опаковката на аромата е много интересна, изработена по специален начин, който да Ви привлече с изискан дизайн, форма и цвят.
Много подходящ е за тези жени, които все още носят момичешкото в душата си.

Създателите на аромата са известните парфюмеристи Annie Buzantian и Alberto Morillas.
Аромата можете да закупите от електронния магазин enzo.bg, като там можете да откриете всички разфасовки и да изберете, тази, която най-добре ще Ви пасне.

Съвети:
1.Сменяйте парфюма си при смяната на сезоните. Зимните аромати, не са приятни през лятото.
2.Бъдете пестеливи, не  е нужно целия свят да усеща аромата ви, а и прекаляването би било неприятно за околните.
3.Нанасяйте парфюм само на чиста кожа или върху лосион със същия аромат.
4.Когато избирате парфюм, напръскайте се и изчакайте известно време, за да усетите истинските съставки.
5.Не търкайте парфюма след като сте го нанесли, това променя аромата.

Коментари

Популярни публикации