Weleda Хидратиращ лосион за тяло с цитрус

Напоследък залитам все по-често към натуралната козметика. Нямам ясен мотив защо го правя, просто нещо отвътре ми подсказва да го правя и съм много доволна от избора на продукти, които се предлагат на нашия пазар.


Хидратиращия лосион за тяло с цитрус на Weleda се превърна в най-любимия ми продукт това лято. Предполагам, че е така най-вече заради страхотния му аромат.

Защо Weleda?
Това беше единствения лосион, който намерих със естествени съставки, без парабени и изкуствени вещества.

Състав:
Сусамово масло, кокосово масло, лимоново масло, глицерин, сок от алое вера, зехтин, масло от шеа

Аромата е много силен и траен. Типично лимонов, без да се усеща каквато и да било химия в него.


Опаковката е пластмасова бутилка със специален разпръсквач, който не допуска влизането на въздух до продукта, тъй като самия продукт представлява "торбичка в бутилка". Торбичката е направена от специален материал, който защитава продукта от окисление.
Самата бутилка е направена от изцяло рециклиращи се материали.

Лосионът хидратира кожата страхотно без да я оставя лепкава и мазна. Има много лека формула, но в същото време оставя кожата овлажнена за доста дълго време.

Признавам, не бях настроена чак толкова позитивно, когато го купувах, но сега, след няколко седмична употреба съм твърдо решена да се сдобия с още продукти на марката.Коментари

  1. Кога го ползваш, в смисъл след баня ли или след плаж или по желание? Петна по дрехите предполагам не оставя, но изчакваш ли да изсъхне преди да се облечеш?

    ОтговорИзтриване
  2. В момента го ползвам сутрин и вечер след баня. Попива много бързо и почти не е необходимо да изчаквам докато изсъхне.

    ОтговорИзтриване
  3. Супер е този лосион! Попива мигновенно, хидратира в дълбочина и прави кожата кадифена. Но който е свикнал на изкуствени силни сладникави аромати, няма да му допадне мириса.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации