L'Oréal Paris Mega Volume Collagene 24h

Днес ще Ви представя още една спирала на козметичния гигант L'oreal, която можете да откриете в електронния магазин enzo.bg. Признавам, че никога не съм срещала тази спирала и нямам абсолютно никакви впечатления от нея (никога не е късно да опитаме нещо ново).

 

Какво представлява?


Описание:

Иновативната спирала за максимален обем на миглите L' Oréal Paris Mega Volume Collagen дава на Вашият поглед 24 часова интензивна дълбочина и чувственост! Спиралата съдържа колаген, който овлажнява миглите Ви и придава обем както отвън, така и отвътре! С два пъти по-голяма и по-мека четка, която е в състояние да придаде достатъчен  цвят и да се постигне оптимален обем.  Специалният полимер "Black Booster " дава възможност за по-ефективно разпространение на пигментите и да се постигне по-интензивен цвят..Mega Volume Collagen Mascara 24 от L' Oréal Paris перфектно прилепва към всяка мигла и не създава нежелани бучки .

Ефекти :

  • създава обем на миглите
  • разширява и разделя миглите
  • интензивен цвят
  • дългосрочната издръжливост

Състав :

  • наситен HY - колаген - прониква във вътрешността на миглите, като хидратира и придава обем за 24 часа
  • ултра дебели и гъвкави мигли - придава обем на миглите

Как да използвате:

Нанесете спиралата с нежни щрихи от корените до върховете на миглите. Продължете от вътрешния ъгъл към външния.
   

Какво споделят от L'oreal? 

За въздействащи мигли:
- за повече обем
- с черни полимери за интензивен цвят
- за 24 часа мега обемни мигли

Козметичния гигант има много продукти в асортимента си, които многократно са награждавани през годините и със сигурност го заслужават. Самата аз харесвам марката, защото е лесно откриваема - мога да я намеря във почти всеки един козметичен магазин, евтина е - цените са достатъчно ниски, за да може средностатистическата българка да си позволи подобен клас козметика. Качествена е - да, почти няма продукт, от който да съм останала разочарована. Спиралите на марката са добри, дори бих казала много добри и заслужават да бъдат споменавани многократно. В електронния магазин enzo.bg можете да откриете всички спирали на марката на доста добри цени. Почти всяка спирала можете да откриете във всички съществуващи цветове.

Коментари

Популярни публикации