Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle маска за всички видове коса

Обожавам продуктите на Schwarzkopf. Знам, понякога ставам досадна, но не мога да се сдържа, когато става дума за нещата, които харесвам.


През далечната 1898 година химикът Ханс Шварцкопф, който управлява малка аптека в Берлин, поставя началото на марката, която след 114 години вече е сред първенците на пазара на продукти за грижа за косата. Серията Bonacure бързо набира популярност – лесно за запомняне: продуктите за различни типове коса са в различни цветове. Schwarzkopf предлага пълна гама продукти за грижа за косата – дори и за най-капризните клиенти. Osis+ е серията висококачествени стилизиращи продукти за обем, красиви къдрици или друга, която прическа изберете.

Серията  Oil Miracle е подходяща за тънка коса без обем. Всички продукти от серията са специално разработени, за да придадат плътност и обем на тънката коса.
Маската от серията съдържа арган и ценни масла, които подхранват косата в дълбочина и я правят по-здрава и мека. Златистите частички правят косата блестяща.

Въпреки, че маската е със състав основно изграден на базата на растителни масла, не бива да се притеснявате ако имате мазна коса.
Подходяща е за всеки тип коса, особено за суха и изтощена от боядисване и сушене.

Какво е арганово масло?
Аргановото масло се добива чрез студено пресоване на семена от плода на дървото арган (дърво, което расте само на едно място на земята – Кралство Мароко). Навсякъде по света, аргановото масло е известно със своите ненадминати свойства против стареенето.

Аргановото масло е ценна съставка в почти всички иновативни продукти за коса. Често е наричано "Течно мароканско злато", защото е основна съставка в подмладяващите продукти за лице и коса.

Козметичното арганово масло е като храна за кожата. Никой друг продукт по света не притежава козметичните свойства на аргановото масло.

Помага за отстраняване на петна по кожата, изглажда бръчките по лицето и около очите.

Добива се от счукани ядки, които са характерни за Мароко. Богато е на ненаситни мастни киселини и Омега 9 и спомага за заздравяване на косата. Заключва влагата в косата и подобрява блясъка. Силно се препоръчва за изтощени и боядисани коси, защото прониква в корена и подхранва в дълбочина.

Коментари

Популярни публикации