Nuxe Men душ гел за всички видове кожа

В днешно време душ геловете почти изцяло са изместили сапуните. Това не е напразно, защото повече душ гелове съдържат много различни полезни съставки за кожата, които няма как да присъстват в състава на сапуните.
На пазара се предлагат хиляди видове душ гел за различни типове кожи. Това винаги е затруднявало избора ми на подходящия продукт и затова никога не повтарям продукт.
Често в състава на душ геловете могат да се открият доста интересни съставки - растителни екстракти, омекотяващи съставки, растителни масла. Колкото повече подобни съставки има, то толкова по-интересен и полезен за кожата е определен продукт.
Видове душ гел:
Душ гел - предназначен е за различни типове кожа.

Душ пяна - малко популярен у нас продукт. Аз самата все още не мога да свикна да го използвам.

Душ олио - подходящ е за суха и много суха кожа. От това, което съм използвала винаги съм оставала възхитена.

Как да изберем подходящия аромат?
Тук вече става дума за лични предпочитания. На пазара има всякакви видове аромати и човек лесно може да се ориентира в избора си.
Препоръчваните от специалисти за лятото са продуктите с цитрусов аромат, защото пробуждат сетивата и ни зареждат с енергия.
За зимата са по-подходящи по-сладките аромати, които ни напомнят за Коледните празници и ни носят топлина и уют.
Основното правило, което трябва да се следва, за да изберем правилния аромат е "Свежест и тонус сутрин, успокоение и релаксация вечер.".
Nuxe Men душ гел за всички видове кожа е продукт, специално разработен за мъже. Подходящ е за всички типове кожа (нека не забравяме, че и мъжете имат нужда от специална грижа).
Продукта е мултифункционален (знаем, че мъжете обичат продуктите тип "всичко в едно"). Може да се използва за тялото, лицето и косата. Не съдържа сапун и не изсушава кожата.
Овлажнява и хидратира кожата, нещо, което малко сапуни могат да направят. Оставя кожата чиста, освежена и еластична.
Не съдържа парабени.

Активни съставки:
- Екстракт от царевица
- Екстракт от слънчоглед
- Екстракт от кокос
- габър и дъб (възстановяват бариерната функция на кожата)
- есенциални масла - кедър, пачули, здравец и ветивер.

Начин на употреба:
Нанесете върху лицето, тялото и намокрена коса. Разпенете и отмийте с вода.

Душ гелът и всички останали продукти от серията за мъже от козметичния гигант Nuxe можете да откриете в електронния магазин enzo.bg.

Коментари

Популярни публикации