L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix лак за коса екстра силна фиксация

Както всеки знае, много познатата и ексклузивна марка L´Oréal Professionnel е една от групата на признатата марка L´Oréal Paris. Този сегмент на успешният гигант се занимава предимно с професионална козметика за коса, която предлага на своите клиенти много бои за коса, стайлинги и много други продукти. Началното предложение на L´Oréal Professionnel е разделено на две категории, които основават продукти за домашно използване и за самите салони. Най известните серии на продуктите са L´Oréal Professionnel Série Expert, Tecni Art a Nature. Козметиката на тази наистина популярна марка е презентирана наистина от най известните личности в моделинговият свят дори и във филмите.

Използвате ли стилизанти за коса? Всеки от нас (без значение от какъв пол) в повечето случаи използваме най-различни стилизанти, с които оформяме прическите си.
През годините съм срещала какви ли не теории за ползата и вредата от стилизиращите продукти, които честно казано ми се струваха абсурдни.

Почти всяка от нас знае, че един добър лак за коса е трудно да се намери и когато откриете този, който да пасне най-добре на косата Ви, то оставате с него в продължение на години.


Днес на дневен ред е лака за коса от професионалната серия на L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix .

 

Ето какво споделят от enzo.bg за продукта:

Описание:

Лакът за коса с екстра силна фиксация L´Oréal Professionnel Tecni Art Fix  изсъхва много бързо. Осигурява 24-часова защита на косата във влажна среда. Tехнологията Hi-Shine Resolution Complex придава на косата блясък и с включеният силикон косата е лесна за разресване. Съдържа UV филтър. С приятен аромат на плодове и билки.

Ефекти:

    веднага укрепва косата без залепване
    защита срещу чупливостта
    придава на косата блясък

Състав:

    анионен полимер - за силна фиксация
    Hi-Shine Resolution Complex- за сияен блясък
    UV филтър - осигурява защита от слънцето

Тип коса:

Подходящ за всички типове коса.
Как се използва:

Нанесете върху суха или леко влажна коса. Впръскайте спрея на разстояние около 30 см от косата. Придава обем към корените.

На пазара има много видове лак за коса, които са предназначени за различни типове коси и различни структури на косъма (къдрави, боядисани, сухи, мазни).
Предлагат се силно ароматизирани лакове и такива без аромат, които не дразнят скалпа. Задължително трябва да изберете лак за коса, който подхожда на вашия тип скалп и коса, защото в противен случай може да се сдобиете с проблеми. Лакът за коса бива със слаба фиксация и със силна фиксация, според това какъв ефект искате да постигнете. Повечето марки дори предлагат скала, по която да се ориентирате и да изберете най-подходящия продукт.

Не забравяйте, че измиването на стилизантите е много важно, защото в противен случай можете да си докарате сериозни проблеми със скалпа. Измивайте много добре и разресвайте косата, за да не се заплита. 

Коментари

Популярни публикации