Innéov Diet Partner 2-ра стъпка отслабваща фаза

Много жени, които се борят с наднормено тегло са прибягвали в някакъв етап от живота си до употребата на хапчета за отслабване.
Някои от тях действат, други не съвсем.

Какво е действието на хапчетата за отслабване?
Повечето от хората, които купуват тези хапчета си мислят, че те ще подействат само ако ги пият без да се налага да променят хранителните си навици. В действителност доста от добавките са предназначени за намаляване на апетита, но почти никои от тях не действат самостоятелно.

За да видите максимален ефект от употребата е необходимо да съчетаете приема на добавките със диета и спорт.

Много от хапчетата спират да действат в определен момент. Това е така, защото организма бързо привиква с тях.

Хапчетата потискат апетита, така че да не усещате глад и да поемате по-малко количество храна.
Дават повече енергия, която Ви прави по-издръжливи по време на тренировка.
Засилват обмяната на веществата.

Колкото и да Ви се иска да свалите излишните килограми веднага, не бива да прибягвате до драстични диети и глад, първо - защото е вредно за здравето и второ - защото ефекта ще е временен и след време има голям шанс да си върнете килограмите в двоен размер.

Повечето от добавките на пазара са многократно тествани и безопасни, но само ако ги приемате правилно, според указаната схема. Не забравяйте, че не бива да гладувате, докато пиете хапчета, защото това крие огромен риск за здравето Ви.


Не съществува хапче, което може да Ви избави от 5, 10, 20 килограма само за ден или седмица. Необходимо е да съчетаете правилния хранителен режим, добра тренировка и качествена добавка.
Проучванията на две от водещите фирми в областта на дерматологията и хранителните продукти - "Л'ореал" и "Нестле" доведоха до създаването на Inneov. Inneov e хранителна добавка за отстраняване на кожните недостатъци, появяващи се като последица от стареенето, замърсяването, слънцето и неправилния начин на живот. Красотата е пряко свързана с правилното хранене – задължително условие е приемът на необходимите витамини. Inneov предлага решения на проблеми като загубата на еластичността на кожата, появата на целулит, пърхот и стареене на кожата. Inneov Sun Sensibility е клинично доказана хранителна добавка, която предпазва кожата Ви от влиянието на вредните слънчеви UV лъчи. На Enzo.bg можете да закупите висококачествените продукти Inneov на цени, много по-ниски отколкото в аптеките.

Коментари

Популярни публикации