Elancyl Fermeté препарат за стягане на тялото против целулит

Целулита е проблем на много жени по света без значение от тяхната възраст, ръст и килограми. Може да се появи във всяка възраст и засяга основно жени.
По последни данни 90% от жените на земята имат/са имали целулит в определен етап от живота си.

Главната причина за появата на целулит е липсата на колаген в кожата. Колагенът е протеин, който помага за образуването на съединителната тъкан. С напредването на възрастта, колагенът в кожата намалява и това води до появата на целулит. Но както споменах по-горе, жените от всички възрасти могат да имат целулит. При по-младите причината е неправилната храна и липсата на движение.
Освен горе изброените причини, има друг основен фактор, който влияе на целулита - наследственост. Ако някоя от жените във рода ви е страдала от целулит, то шанса да се появи и при вас е огромен.


Как да се преборим с коварния целулит?
Съществуват митове, че е почти невъзможно да се намали появилия се вече целулит и да се предотврати появата на нов.
Това съвсем не е така, но за да се преборим успешно трябва да спазваме някои правила.

1. Ексфолирайте кожата си достатъчно често. 
Много е важно да ексфолирате кожата редовно, за да премахнете мъртвите клетки и за да може продуктът да проникне по-добре в кожата. Не е важно с какво го правите, а да го правите редовно.

2. Пийте колкото се може повече вода.
Пиенето на достатъчно количество вода е едно от най-важните неща за кожата и организма като цяло. Не забравяйте, че човек не може да оцелее без вода и затова е необходимо да си набавяте ежедневно достатъчното количество.

3.Използвайте антицелулитен препарат.
На пазара съществуват много препарати, предназначени да предотвратят появата на целулит и да се преборят със вече съществуващия такъв.
Elancyl Fermeté е препарат за стягане на тялото против целулит. Съдържа антиколагеновите и антиеластанови активни съставки, които спомагат за подобряването на тонуса и еластичността на кожата.
Има подхранващото, хидратиращо и изглаждащо действие, което го прави идеалния ежедневен крем за тяло, който освен, че ще хидратира кожата ви, ще я направи и по-стегната.

Ефекти:
  •     изглажда
  •     хидратира
  •     стяга
Начин за употреба:
Нанасяйте сутрин и /или вечер, след душ, в продължение на поне един месец.

Описание от производител:
Подобрява еластичността на тъканите и неутрализира свободните радикали. Неговата маслена текстура с много приятен и деликатен аромат попива незабавно, като прави кожата по-гладка и тонизирана.


Препаратът можете да намерите в електронния магазин enzo.bg, като освен него там можете да откриете и препарата за стягане на бюста от същата серия.

Коментари

  1. Вече има какви ли не процедури и масажи, които ни помагат на нас жените предимно да се спасим от целулита, който през лятото много често е издайнически за фигурата ни и от там нямаме особено голямо самочувствие.До сега не съм пробвала подобен стягащ лосион, и още утре ще го потърся в магазините и дано да го има.Все пак скоро ще дойдат тези летни дни и ще трябва да облечем бански. Тогава, за да не съжаляваме нека спортуваме и да се мажем с нужните препарати.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации