Vichy дезодорант за чувствителна кожаИ преди съм Ви говорила за дезодорантите на Vichy, които аз самата много харесвам и мисля, че са идеални за чувствителна кожа, която има нужда от специални грижи.
Vichy е основана през 1931 г. от известният експерт Georges Guerin, при едно от поредните си рехабилитационни посещения до известното градче Vichy, което има много минерални извори. Точно от тях той черпи минерали и други вещества, които по-късно след лабораторни тестове,  прилага в козметиката за тяло. През същата година марката Vichy започва да прави тестове и на световният пазар се появяват и продукти, които действат против стрес и са предназначени както за жени така и за мъже.


Дезодоранта на марката за чувствителна кожа е идеален помощник за раздразнената и нежна кожа.
Има траен-антиперспирант ефект. Съдържа ултраабсорбиращи минерали. Не пресушава кожата и не я дразни. Оставя кожата защитена за 72 часа.
С изключителния си успокояващ ефект дезодорантът от "Vichy" е особено подходящ за чувствителна кожа и за употреба след депилация. Тази козметика за тяло е изцяло хипоалергенна. Това означава, че не трябва да се страхувате от каквито и да е алергични реакции. Значително понижава проявите на парене или сърбеж. Целта на козметичния продукт е да направи кожата Ви здрава и да я успокои.

Продукта е определено в класацията ми за добри козметични попадения с видим и траен ефект. Уви, доста малко дезодоранти действат по начина, по който бих искала да действат, затова много трудно избирам и купувам такива продукти.
Действие:

    антиалергично
    бори се срещу неприятната миризма
    значително понижава влажността на кожата
    не оставя мазно покритие
    поддържа кожата здрава

Описание от производителя:

Ефективност: 72 часа

♦ Без алкохол и парабени.

♦ Хипоалергенен

♦ Емоциите, заедно с топлината и физическите натоварвания са основна причина за прекомерното изпотяване.

♦  В условия на стрес кръвообращението се ускорява, а това от своя страна насочва по-голямо количества топлина към подмишниците.

Иновация:

Интензивна грижа за регулиране на прекомерното изпотяване в продължение на 72 часа дори и в стресови ситуации, като позволява на кожата да диша.

PERSPICALM:

За намаляване на хиперактивността на потните жлези дори и в стресови ситуации.

Патентован ултра - абсорбиращ минерал: абсорбира прекомерната влага.

♦ Ефективността се повишава с всяка следваща употреба.

♦ Защитава от влага в условията на стрес.

♦ Бързопопиваща и свежа текстура.

Употреба:

Прилагайте ежедневно. Може да се използва също върху длани и стъпала.

Не съдържа етанол.

Производител: Франция

Цената е абсолютно същата като на всички дезодоранти на марката - около 15 лева. Можете да го откриете във всички по-големи аптеки, в които предлагат продукти на марката.

Коментари

Популярни публикации