Schwarzkopf BC Bonacure HairtherapyСигурно знаете колко много харесвам професионалната серия на Schwarzkopf.

През далечната 1898 година химикът Ханс Шварцкопф, който управлява малка аптека в Берлин, поставя началото на марката, която след 114 години вече е сред първенците на пазара на продукти за грижа за косата. Серията Bonacure бързо набира популярност – лесно за запомняне: продуктите за различни типове коса са в различни цветове. Schwarzkopf предлага пълна гама продукти за грижа за косата – дори и за най-капризните клиенти. Osis+ е серията висококачествени стилизиращи продукти за обем, красиви къдрици или друга, която прическа изберете.
Любимата ми марка има серия против косопад, която е подходяща за тънки коси и за борбата с гадния проблем, от който трудно можем да се отървем.


Какво обещават от компанията за продукта?
Върху бутилката на продукта няма подробно описание, а само кратко такова.
Красивата коса започва с основните познания за действието на всеки един продукт върху нея. Здравата, блестяща и силна коса се постига като се погрижим първо за скалпа.
BC Bonacure Hairtherapy е първият продукт за грижа за коса, който предоставя персонализирана терапия за дълготрайна красота отвътре навън. Подобно на кожата, косата също изисква дългосрочна терапия красота.


Какви са причините за косопада?

Андрогенен косопад   
Андрогенният косопад  е най-често срещаният  и се смята че има наследствена предразположеност за появата му. Предизвиква се пад въздействието на повишени нива на андрогенните (мъжките) хормони. При представителите на силния пол този тип косопад се проявява с изтъняване на косата в областта на слепоочията, а в последствие и олисяване на фронталната част на скалпа.


Косопад, причинен от заболяване  
Множество болести болести или механични увреждания могат да доведат до увреждане на косменият фуликул.


Често срещан е косопада, който се появява в следствие от случайна физическа травма, или в резултат на чести козметични процедури.

Възможно е да се срещнете с неприятния проблем, ако не се храните достатъчно разнообразно.

Много, много голям фактор указва стресът върху косопада. Ако се намирате под постоянен стрес е напълно нормално да имате косопад.

Не забравяйте, че освен подходящата козметика е нужно да подхраните косата си отвътре като й добавяте достатъчно количество витамини и минерали.

Ако нямате изяснена причина за наличието на косопад е добре да се консултирате с лекар и да направите необходимите изследвания за изясняване на причината.

В електронния магазин на enzo.bg  можете да откриете цялата серия продукти, които да ви помогнат в борбата с косопада.

Коментари

Популярни публикации