Lierac Body Slim нощна стягаща грижа против целулитОт доста време, когато стане дума за антицелулитни продукти винаги става въпрос за продукт на Lierac.
Марката предлага медицинска козметика, предназначена за различни типове кожа и различни проблеми.

Какво е Lierac?

През 1975 година лекар, специалист в естетичната медицина, решава да приложи своя опит в изследването на кожата в полза на всички жени. LIERAC започва дейност и се превръща в първата френска дермо-козметична марка, специализирана в коригиране на видимите следи от стареене и естетични проблеми на лицето и тялото. Подход, който е особено актуален в общество, в което възрастта и външният вид добиват все по-голямо значение. Марката скоро се налага като международен стандарт във високотехнологичната козметика, комбинирайки удоволствие и ефективност.

Марката предлага много видове продукти, предназначени за борба с целулита.

Днес ще Ви представя един специален продукт - нощна стягаща грижа против целулит.

Описание от производител:

Изключителен продукт за оформяне на тялото, изглаждане и стягане на кожата!  Активен кофеин във висока концентрация е комбиниран с уникална молекулярна Micropatch технология за постепенно освобождаване на кофеина през нощта. Серум за оформяне на тялото с нежна кремообразна текстура, която незабавно попива в кожата за три основни действия: третиране на дълбок целулит, разграждане на вече натрупани мазнини и превенция на образуването на мастни клетки.

Резултати:
Доказана ефективност след 14 дни.

Изглаждане на портокаловата кожа: подобряване на текстурата на кожата при 9 от 10 изследвани жени*,  а 7 от 10* твърдят, че  BODY-SLIM DESTOCK NUIT е по-ефективен от продуктите, които са ползвали досега.


*Самооценка на 28 изследвани жени след 28 дни приложение.

Видими резултати след 14 дни приложение.

Основни съставки:
  •  5% активен кофеин, комбиниран с уникалната технология Micropatch – постепенното му отделяне през нощта осигурява действие срещу дълбок целулит и липолитичен ефект
  •  2% патентована система WTB (уникален комплекс от три активни съставки: свещен лотос, бяла върба и биотехнологичен пептид) – въздействие върху адипоцитите за разграждане на натрупани мазнини
  • 2% екстракт от малини (със съдържание на феноли) и ягоди (със съдържание на флавоноиди) – действие срещу образуване на мастни клетки, чрез едновременно ускоряване на метаболизма и намаляване на липогенезата.
Начин на употреба:
Прилага се вечер с лек масаж върху бедра, ханш, задни части.
Може да се комбинира с BODY-SLIM TRIPLE ACTION, който да се нанася сутрин.

Продукта е доста интересен и изглежда ефективен. Предвид добрите отзиви от антицелулитните продукти на марката, не мисля, че този е по-малко добър от останалите.

*Описанието от производителя е взето от фирмения сайт на марката.

Коментари

  1. Харесвам и вярвам в антицелулитните им продукти, в момента съм в процес на пробване на този:

    http://www.lierac.bg/body-slim-cure-minceur-express.html

    :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации