Lancome Hypnose Doll Mascara


Lancôme е марка на L'oreal от 1964 година. Бранда е огромна френска, козметична компания, която произвежда луксозна козметика, бележеща върховен успех по целия свят.

Основана е през 1935 година от Armand Petitjean във Франция. Идеята на Petitjean била много проста, да направи козметика, която да се продава като френска във целия свят.
Името "Lancôme" е вдъхновен от руините на замъка Le Château de Lancosme, а символът на марката-златна роза, от многото заобикалящи замъка рози. В днешно време, марката се рекламира от много известни актриси, модели, гримьори и парфюмеристи.


Първоначално фирмата произвеждала само парфюми, после се развила и в производството на декоративна и бяла козметика. Първия модел, който станал представител на марката през 1978 година, била известната тогава Carol Alt. Днес Lancôme е един от най-големите рекламодатели в козметичния свят.

Реклами се публикуват постоянно в световно известни списания като Vogue и  Harper's Bazaar.


Ето какво споделят от enzo.bg за продукта:

Спиралата Lancome Hypnose Doll Eyes Mascara No. 01 Black е част от поредица от декоративната козметика Lancome Hypnose.

Спиралата Doll Eyes Mascara визуално разширява и сгъстява миглите. За по-висока интензивност на очите спиралата също така повдига и разделя перфектно миглите. И всичко това без да се чувства неудобна тежест.

В резултат на прилагането на очите спиралата е перфектно съблазнителна и миглите подчертават класическите нюанси на черното. Спиралата Lancome Doll Eyes има специално модифицирана четка, която перфектно се отделя и прави миглите перфектно оформени. Благодарение на спиралата Doll Eyes очите Ви ще имат подчертана естествена форма.

Спиралите на Lancome се характеризират с най-високо качество. По същия начин, Doll Eyes издържа през целия ден.

Ефекти:
  • увеличава плътността на миглите 
  • по-дълги мигли 
  • перфектно разделя миглите 
Самата аз съм пробвала спиралата преди известно време. За мен това беше първата спирала от висок клас козметика, която ползвам и тогава бях очарована. Прави миглите дълги, наистина дълги и ги разделя перфектно. Придава гъстота и обем без да ги слепва.

Очите ми са чувствителни и не всяка спирала понасям добре, с тази нямах абсолютно никакъв проблем.
Доскоро бях на мнение, че няма никакъв смисъл от харченето на много пари за един козметичен продукт, но вече мнението ми е съвсем различно особено, когато става дума за очния грим.

Спиралата на Lancome е на цена от около 50 лева, а понякога дори по-малко, което е напълно приемливо за спирала от високия клас козметика.

Коментари

Популярни публикации