Goldwell Hair Lacquer лак екстра силна фиксацияGoldwell е марка за продукти за коса, която е създадена от  младият търговец на име Hansen Erich Dotter.  През 1927 г. излиза първият продукт носещ името Goldwell Ideal. От тогава са изминали доста година, през които тази козметика преминава през много професионални модификации.  Вече няколко десетилетия тази марка произвежда продукти за косата и кожата. През професионалните и скъпи машини за изработка преминават много продукти и нови серии от тази козметика. Много известна е пяната за коса шампоаните Goldwell.
В електронния магазин enzo.bg можете да откриете богата гама от продукти на марката, между които ще срещнете и Goldwell Hair Lacque, който е със екстра силна фиксация.


Ето какво споделя екипа на enzo:


Описание : 
Препаратът Goldwell Hair Lacquer е специален лак за коса от лимитираната серия, осигуряваща съвършена фиксация, с което елиминира неприятното хвърчене на косата. Косата е блестяща. Предотвратява изсушаването й, същевременно косата не се слепва и лесно се разресва. Подходящ е за най-различни видове прически.

Ефекти:
Осигурява силна фиксация и блясък предпазва от влага предотвратява изсушаването на косата Вид коса: Подходящ за всички видове коса.

Начин на употреба: Напръскайте косата от разстояние около 25-30 см.


Освен този продукт, в магазина ще откриете още лака със средна фиксация, както и много други стилизиращи продукти, които да Ви помогната в укротяването на непокорната коса.

Почти всяка от нас знае, че един добър лак за коса е трудно да се намери и когато откриете този, който да пасне най-добре на косата Ви, то оставате с него в продължение на години.

На пазара има много видове лак за коса, които са предназначени за различни типове коси и различни структури на косъма (къдрави, боядисани, сухи, мазни).
Предлагат се силно ароматизирани лакове и такива без аромат, които не дразнят скалпа. Задължително трябва да изберете лак за коса, който подхожда на вашия тип скалп и коса, защото в противен случай може да се сдобиете с проблеми. Лакът за коса бива със слаба фиксация и със силна фиксация, според това какъв ефект искате да постигнете. Повечето марки дори предлагат скала, по която да се ориентирате и да изберете най-подходящия продукт.


Не забравяйте, че измиването на стилизантите е много важно, защото в противен случай можете да си докарате сериозни проблеми със скалпа. Измивайте много добре и разресвайте косата, за да не се заплита. 

Коментари

Популярни публикации