diegodallapalma Mascaramania

По света има много марки козметика, за които много хора не са дори чували. В България пък са още по-малко известни.
Една от непознатите доскоро за мен марки е именно Diegodallapalma. Марката предлага декоративна козметика, но уви, не мога да Ви кажа къде можете да я откриете по магазините в България.

Информация за марката:

Марка diegodallapalma е създадена в италианския град Милано около 1970.

Благодарение на професионалните умения , нетрадиционните идеи и революционните технологии,  чиято концепция е представена по ироничен и нетрадиционен начин, diegodallapalma за съвсем  кратко време става международно известна козметична марка. Луксозната козметика, вдъхновена от италианските традиции в изкуството, е предназначена за претенциозни жени, които не смятат своята перфектна външност за нещо естествено.   За изключителната грижа за женската красота тази марка предлага широка гама от продукти и дори онлайн-консултации.  

Професионалистите са в състояние да ви посъветват какъв стил да изберете,  за да сте неустоима. Можете да избирате между строгия класически, провокативния, модерния или елегантния стил, които винаги перфектно подчертават вашата личност така, че да бъдете повече от доволна. Основното мото на фирма diegodallapalma е „ да прекрачим границите на цветовете“!

Експериментиране с нови тенденции, иновационна и приятна консистенция на продуктите с много активни съставки, ефективност, удобно използване и безкрайна издържливост – това е козметиката diegodallapalma, която е проектирана така, че да следва стриктнов всички изисквания на луксозната козметика. – качество и удобство, които ще оцени всяка жена, която мечтае за съвършен make-up  и модерен привлекателен външен вид!

Един от интересните продукти, които можете да откриете сред асортимента на марката е спиралата 3 в 1.
 Ето какво споделят от enzo.bg за спиралата:

Описание:

Mascaramania от луксозната марка diegodallapalma е спирала за максимален обем на Ваяите мигли. Благодарение на ефекта 3 в 1, Ваяите мигли ще бъдат удължени, извити и удебелени наведнъж. Големият апликатор перфектно сресва миглите, разделя ги и им дава максимален обем, без нежелателното залепване на миглите. Богатата и кремообразна структура допълнително увелияава обема. Подарете си привлекателен и вълшебен вид с спиралата на марката diegodallapalma.

Действие: 

  • Удължени мигли 
  • Извити мигли 
  • Видим обем 

Съставки

:
  • Ефект 3 в 1 – максимален ефект, дълвина и форма на миглите 
  • Богата и кремообразна текстура – желаният обем

Начин на използване:

Нанесете цвета на четката; сресете миглите с четката от корена към върха. За водоустойчив ефект, повторете процедурата още веднъж.


Марката има интересни предложения, които можете да откриете в електронния магазин enzo.bg на добри цени. Така, че ако искате да пробвате нещо ново и интересно, спокойно можете да се доверите.

Коментари

  1. Интересно и аз не бях чувала тази марка :) мерси за поста

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации