Wella Professionals Performance

Използвате ли стилизанти за коса? Всеки от нас (без значение от какъв пол) в повечето случаи използваме най-различни стилизанти, с които оформяме прическите си.
През годините съм срещала какви ли не теории за ползата и вредата от стилизиращите продукти, които честно казано ми се струваха абсурдни.

Почти всяка от нас знае, че един добър лак за коса е трудно да се намери и когато откриете този, който да пасне най-добре на косата Ви, то оставате с него в продължение на години.


Днес на дневен ред е лака за коса от професионалната серия на Wella Professionals Performance.Описание от производителя:
ПЕРФОРМАНС лак за коса със силна фиксация.
Новаторска формула с много бързо засъхващ филм със специална защита на косата от изсушаване и ултравиолетови лъчи.
Напръскайте приблизително от 30см. върху готовата прическа.

Описание:

Лакът за коса Wella Professionals Performance  с екстра силна фиксация, осигурява допълнителна фиксация и премахва досадното заплитане на косата. Косата е красиво блестяща. Предпазва я от изсушаване, не я прави лепкава и е лесна за разресване.  Wella Professionals Performance лак за коса с екстра силна фиксация е подходящ за всички видове прически.

Ефекти:

    осигурява допълнителна силна фиксация и гладкост
    перфектно оформя косата
    предотвратява сушенето на косата

Тип коса:

Подходящ за всички типове коса.

Как да използвате:
Пръскайте от разстояние на около 25-30 см от косата.

На пазара има много видове лак за коса, които са предназначени за различни типове коси и различни структури на косъма (къдрави, боядисани, сухи, мазни).
Предлагат се силно ароматизирани лакове и такива без аромат, които не дразнят скалпа. Задължително трябва да изберете лак за коса, който подхожда на вашия тип скалп и коса, защото в противен случай може да се сдобиете с проблеми. Лакът за коса бива със слаба фиксация и със силна фиксация, според това какъв ефект искате да постигнете. Повечето марки дори предлагат скала, по която да се ориентирате и да изберете най-подходящия продукт.

Ако искате да бетонирате прическата си за дълго време, то трябва да изберете най-силната фиксация. Ако търсите просто лек обем, то изберете най-слабата предлагана скала.

Не забравяйте, че измиването на стилизантите е много важно, защото в противен случай можете да си докарате сериозни проблеми със скалпа. Измивайте много добре и разресвайте косата, за да не се заплита.

Коментари

Популярни публикации