L´Oréal Professionnel Série Expert Thermo Cell Repair

И преди сме си говорили за топлинното третиране на косата и колко е важна употребата на продукти, които да помогната във битката със сухите краища, които се получават в следствие на прекаленото използване на преса и неизползването на продукти, които да защитят косъма.

Сигурно всички искате да имате гладка, права коса, която не стърчи и не се заплита. Това е възможно, ако използвате специални продукти, предназначени именно за това.
На нашия пазар се предлагат много и разнообразни продукти предназначени за термозащита на косата. Можете да ги намерите под формата на спрей или крем. Почти всяка дрогерийна марка има свой термозащитен продукт.
Целта на тези продукти е да предпазят косата от високата температура, която излъчват пресите и сешоарите, защото както знаем косата се уврежда от всякаква химична и топлинна обработка.
Козметичния гигант L'oreal също не правят изключение в предлагането на така нашумелите напоследък кремове за изправяне.

L´Oréal Professionnel Série Expert Thermo Cell Repair
Описание:

L´Oréal Professionnel Série Expert Thermo Cell Repair е специално създаден крем - гел за суха и непокорна коса, която често е увредена от топлинно третиране. Този продукт осигурява добра регенерация на косъма. Той подхранва, предпазва и придава на косата невероятен блясък. С технологията Reflexium, която съдържа подхранващи съставки, косата Ви е блестяща и мека на допир. Сушенето и изправянето вече не трябва да Ви притеснява. Крем-гелът L'Oréal Professionnel Serie Expert Liss Ultime  предпазва косата Ви и също така подобрява ефекта върху цялостното оформяне.
Ефекти:


  •     възстановява косъма
  •     подхранва и предпазва
  •     добавя, кадифена мекота и блясък

Състав:
    Technology Reflexium - подхранва, предпазва, добавя копринена мекота, блясък и невероятна мекота. Тя помага за оформяне на косата.

Тип коса:

Подходящ за суха и непокорна коса.

Как се използва:

Нанесете малко количество равномерно върху измита и подсушена коса. След това, оформете със сешоар или преса.

Във електронния магазин на enzo.bg можете да откриете цялата гама продукти за изглаждане на косата на марката, която съдържа крем за изправяне, серум за изглаждане на косата, млякото, за което Ви споменах по-горе в публикацията и гел за изглаждане. Също така можете да намерите цялата гама стилизиращи продукти на марката, които да Ви помогнат в борбата с хвърчащата, непокорна коса. Ако пък се чудите дали произхода на продуктите е гарантирам, аз мога да Ви успокоя. Поръчвала съм многократно всякаква козметика от enzo.bg и винаги съм оставала доволна.
Аз самата съм влюбена във професионалната серия за коса на марката и оставам очарована от почти всички продукти, които пробвам, като този със сигурност ще бъде мой съвсем скоро.

Коментари

Популярни публикации