Galenic почистващ 2 в 1 лосион

Ползвали ли сте продукти на марката Galenic? Аз не съм, но в последните месеци проучвам все повече тази и няколко други марки и мисля в най-скоро време да се сдобия с няколко продукта.
Марката се предлага в аптеките и цените съвсем не са високи (противно на моите очаквания). Galenic предлагат различни серии продукти, предназначени за различни типове кожа и проблеми.Една от сериите, която стои в основата на продуктите на марката е почистващата серия. Както знаете, всяка козметична марка на пазара има подобна гама, което е абсолютно задължително.

Серия PUR

Серията съдържа почистващи продукти и дегримьори.
Продуктите съдържат натурални съставки. Предназначени са за нежно ежедневно почистване на кожата и лесно премахване на грим.

Днес ще Ви запозная с един продукт, който заслужава специално внимание, а имено почистващия лосион 2 в 1.

Описание от производителя:
Свеж и лек, независимо от типа кожа, този демакиатор почиства, премахва грима и тонизира с един жест лицето и очите, без изплакване нито омазняване на кожата.

Кожата е по-чиста 98%*
Кожата е мека при допир 98%*

* Ефикасност установена от 59 жени след 8 дни употреба (потребителски тест).

Воден екстракт от жълта комунига: позната в Европа и Азия от преди повече от 25 века, жълтата комунига, е медоносно растение, асоциирано с „нежност” на езика на цветята. От дестилацията на цветчетата му се получава бистра и кристално чиста вода, която запазва непокътнати почистващите и стимулиращи активни съставки на растението.
Как да използвате:
Нанесете сутрин и/или вечер с върха на пръстите или с помощта на памук на лицето и шията с леки кръгови движения. Не забравяйте очите. Отстранете излишъка с памук.
Не е необходимо изплакване.

Перфектна почистваща грижа

Откривайки почистващите, енергизиращи, зареждащи с кислород и успокояващи свойства на тази вода, изследователите от Лаборатории Galenic създадоха дестилирана вида с екстракт от жълта комунига, основна активна съставка на серията продукти Pur.

Тази вода има много силно успокояващо действие, добра поносимост и толерантност спрямо физиологията на кожата.

Защото почистването е първият жест на грижа за кожата, гамата PUR оптимално подготвя кожата за нанасянето на следващите козметични грижи.
Кожата е чиста: 100%**
Кожата е тонизирана: 88%*
Кожата е оксигенирана: 82%*
Повече за водния екстракт от жълта комунига

Всичко това ми звучи повече от страхотно и се надявам да не остана разочарована щом пробвам някой от продуктите на марката.

Коментари

  1. И аз съм фен на марката
    Бих ти преподъчала хидратиращия крем на Галеник, както и маската.. сега по аптеките има много хубави комплекти крем+подарък маска! :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации