diegodallapalma Beauty Essentials

Здравейте момичета!

Днес няма да говоря за конкретен продукт, а ще Ви запозная с един страхотен козметичен пакет. Предупреждавам Ви, че публикацията е изцяло рекламна, затова моля, тези, на които не им се чете да я подминат.

Информация за козметиката diegodallapalma Beauty Essentials
diegodallapalma Mascara Trasformista:

Ново-Trasformista Mascara от луксозната марка diegodallapalma е иновативна спирала, която е напълно гъвкъва и придава изключително внушителен резултат. Може да се ползва няколко пъти на ден, защото винаги изсъхва и оставя миглите меки и еластични. Благодарение на иновативнаа си формула, тя създава голям обем на миглите без залепване. Идеална е за всекидневна употреба. Нека миглите Ви засияят с иновативната спирала Mascara Nex-Trasformista от марката diegodallapalma.

Действие:

  •     Обемен ефект – със всяко нанасяне миглите Ви ще получавам по- голям обем Разделени, дълги и перфектно подчертани мигли
  •     Специална четка – разработена да максимизира иновативната цветова формула, влакна с различна дължина осигуряват уникаления обем.

Съставки:

  •     Копринени протеини – овлажняват миглите, оставяйки ги наситени, меки, белестящи анд естествено разделени
  •     Микро кератин – подсилва миглите наранени от външни въздействия, създава защитен филм на повърхността, удебелява и удължава миглите.
  •     Пентенол – заздравява структурата на миглите, подхранва и добавя блясък
  •     Натурален восък – предпазва миглите срещу външни въздействия, срещу изсъхване, като ги оставя естествено блестящи, гладки и лесни за моделиране

Начин на използване:

Нанесете малко количество от продукта върху апликатора и мините миглите ш посока от корените към върха – той перфектно подчертава и разделя миглите. Нанесете втори слой от продукта (веднага или след нпколко часа) и миглите Ви веднага ще изглевдат по- дебели и по- дълги.
diegodallapalma Semi-transparent Glossy Lipstick

Semi-transparent Glossy Lipstick от марката diegodallapalma е луксозно червило, което дава на устните Ви интензивни отсенки, екстремен блясък и сияние. То увлажнява и подхранва устните Ви в дълбочина. С специалната си мека текстура, оставя устните меки и в пефектен вид. Получете неустоими устни изпълнени с цветове, бляскави и изкрящи с прозрачното червило Semi-Glossy Lipstick от марката diegodallapalma.
Действие:

    Осигурява интензивен цвят
    Дава блясък на устните
    Изкрящ огледален ефект
    Увлажнява устните
    Подхранва усните в дълбочина

Начин на използване:

На млади и свежи устни е достатъчно да се нанесе червило Мat Lipstick и да се размаже. В случай, че устните ви не са перфектни, използвайте първо молив за устни, за изрисуване на контур, след което нанесете червилото.
diegodallapalma Eye Pencil

Eye Pencil от марка diegodallapalma е мек и удобен молив за очи, с който Вашият поглед ще бъде изразителен и привлекателен. Неговата специална формула позволява моментално оцветяване и изключителна точност на линията, която леко и естествено се слива с грима на очите.  Усетете дълготрайното усещане за съвършен и изразителен поглед с практичния молив  Pencil от марка diegodallapalma.
Действие:

    Прецизна линия
    Моментално оцветяване
    Лесно и естествено се слива с грима очите
    Дълготраен ефект

Начин на използване:

Поставете молива за очи над или под миглите и с леко движение нарисувайте линия.

Комплекта е интересен и с удоволствие бих го пробвала.

Вие пробвали ли сте нещо на марката?

Коментари

Популярни публикации