Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 дневна емулсия против бръчки

С напредването на възрастта кожата има нужда от специални грижи. Козметичния гигант Shiseido има много серии, предназначени за различни проблеми, свързани със стареенето на кожата.

Shiseido Beniefiance Wrinkle Resist 24 дневна емулсия против бръчки е емулсия, предназначена за изглаждане на съществуващи бръчки. В комбинация с останалите продукти от серията, тази емулсия се справя много добре със белезите на стареене.


Описание от производител:

 

Дневна хидратация под формата на емулсия или крем. Прави кожата устойчива на всички белези на стареене. Изглажда съществуващите бръчки. Защитава кожата от дехидратация.и увреждане (SPF 15), както и предпазва ДНК-то на клетките от увреждане. Създава идеална база за грим. Формулиран с аромакологична технология за засилване на защитните механизми на кожата.

Начин на употреба:
Прилагайте сутрин след омекотяване на кожата. Доза емулсия – 1 помпичка върху дланта. Доза крем – колкото 2 перли с помощта на включената шпатула. Разнесете равномерно върху цялото лице.


ОЧАРОВАТЕЛНА И НА 40 години
24-часова система за устойчивост срещу бръчки и постигане на младежка жизненост - Benefiance WrinkleResist 24.

Откритието
Задълбочени проучвания доказват наличието на специфичен ензим, който ускорява формирането на бръчки и процеса на стареене. След тестване на 22,300 фармакологични съставки Shiseido открива съставките, които възпрепятстват активността му, за да спре процеса на формиране на бръчките – за по-гладка кожа.

Съставките:

  • Екстракт от мукуроси (сапунено дърво) - използвано в древна Азия за пране на най-фините и скъпи коприни; този екстракт стопира активността на ензима, активиращ бръчките
  • Екстракт от хлорела - стимулира по-високи нива на протеина TSP-1, който възпрепятства фотостареенето
  • Екстракт от гамбир (азиатска билка, използвана от векове като силен астрингент) - потиска активността на лошия ензим еластаза, който разрушава еластиновите влакна
  • Супер Био-Хиалуронова киселина N - изглажда фините линии
  • Хидроксипролин - аминокиселина, която спомага за синтеза на здрав колаген


24h Wrinkle-Resist System (24-часова система за устойчивост срещу бръчки):
Включва дневна и нощна грижа за максимално противодействие на стареенето.
Младостта се постига и съхранява за дълго, ако се използват съвместно Почистваща пяна, Омекотяващ Лосион, Дневен и Нощен хидратант. 


Тук можете да видите страхотното рекламно клипче на серията:

Коментари

Популярни публикации