L´Oréal Professionnel Optimi Seure регенериращ шампоан след боядисване

Боядисвате ли косата си? Как го правите, в салон или вкъщи? Знаете ли, че боядисаната коса има нужда от постоянни специални грижи, за да не изгуби блясъка и здравината си?

Боята за коса е чудесна възможност да изпробвате нещо ново или просто да разнообразите визията си. Също така, боята за коса успешно скрива първите признаци на стареенето.
Както при всяка процедура, така и при тази има минуси и плюсове. Основните проблеми при боядисването идват от факта, че косата расте и се налага често да подновяваме цвета си, а това уврежда косата и я прави безжизнена.


Правило номер 1:

Никога не очаквайте, че цвета, показан на опаковката на боята ще стане същия на вашата коса. Това е така, защото всички цветове в каталозите се нанасят върху напълно обезцветена коса. Обикновено върху кутиите има таблица с отенъци, от които лесно може да се ориентирате какъв ще е резултата.

Правило номер 2:

Винаги правете тест за алергия! Колкото и невероятно и невъзможно да Ви се струва, когато най-малко очаквате може да се обринете. Тестът се прави на свивката на лакътя или зад ухото. Нанесете от боята и изчакайте няколко дни, ако не проявите реакция, можете да се боядисате.

Правило номер 3:

Използвайте найлон или голяма кърпа, за да предпазите кожата и дрехите си от цапане. Боята е много трудна за отмиване, затова не забравяйте да използвате защитни средства. При боядисване винаги използвайте ръкавици!

Правило номер 4:

Никога не нанасяйте боята върху веждите и миглите си. Ако боята попадне в очите Ви, можете да си навлечете доста сериозен здравословен проблем.

Правилата по-горе са просто насоки, които да следвате, ако решите да се боядисвате сами. Това ще Ви спести време и пари, но не забравяйте, че ако искате наистина драстична промяна в цвета на косата си, най-добре посетете фризьор, защото резултата, който ще постигнете вкъщи няма да е никак задоволителен и ще се наложи отново да давате пари.

L´Oréal Professionnel Optimi Seure е регенериращ шампоан след боядисване, който помага цвета да се запази наситен за по-дълго време и прави косата лъскава и сияйна. Добре е да знаете, че след боядисване косата има нужда от специални продукти, заради увреждането, затова Ви съветвам да се снабдите с подходящите продукти, за да се радвате дълго на красива коса с перфектен цвят.

Продукта можете да намерите в електронния магазин enzo.bg в опаковка от 1500мл на много апетитна цена. Серията предлага още доста продукти, предназначени за боядисана коса.

Коментари

Популярни публикации