Shiseido Benefiance Nutriperfect дневен крем

 

Какво представлява продукта:

Защитава срещу сухота, замърсяване и вредните ефекти на UV лъчите.
Carnosine, който е основната съставка помага за удължаване на живота на клетките чрез стимулиране на защитните механизми срещу свободните радикали.
Бенефианс NutriPerfect интензивно укрепва кожата благодарение на Carnosine DP ™ комбиниран с мултивитамини, B, C и E.
Има приятен, освежаващ аромат, който събужда сетивата и действа енергизиращо.
Какво друго трябва да знаете:

Хормоналните промени, които идват с напредване на възрастта намаляват способността на кожата да се обновява, което видимо се проявява под формата на бръчки и увисване на кожата.
Бенефианс NutriPerfect е създаден специално за жени на възраст от 50 и повече години, които са изправени пред проблемите на менопаузата, свързани с хормоналните промени и са загрижени за отслабването и изтъняването на кожата им.

Макар да е тежък продукт, кремът се абсорбира много лесно от кожата и не я оставя мазна и лепкава.

Описание от производителя:
Дневен богат крем съдържа мощни подхранващи агенти като Карнозин ДП, които удължават живота на клетките. Той стимулира защитните кожни механизми, укрепва и енергизира клетките на зрялата кожа на жени в техните 50+ години, които усещат значителна загуба на еластичност и плътност на кожата си поради затихващите клетъчни функции и хормоналния дизбаланс, съпровождащи ги в тази възраст.
Действа като щит за кожата от външни агресори и ефективно успява да се пребори за по-стегнати лицеви контури и по-младо лице.

Shiseido разработва специален Анти-стрес аромат, за да заздрави и възстанови бариерната функция на кожата с Елемент от Чайна Роза и Бергамот, Портокал и Блендирани Акватични Нотки, които извикват усещане за релаксация и добро самочувствие, което не Ви напуска през целия ден.

Като допълнение в борбата с увисналата кожа можете да добавите допълнителни продукти от същата серия, за да бъде ефекта още по-забележим.

Нощен крем:

Описание от производителя:

Нощен Крем

Вълшебна нощна грижа в кадифен крем, който съдържа мощни подхранващи агенти като Карнозин ДП, които удължават живота на клетките. Той стимулира защитните кожни механизми, укрепва и енергизира клетките на зрялата кожа на жени в техните 50+ години, които усещат значителна загуба на еластичност и плътност на кожата си поради затихващите клетъчни функции и хормоналния дизбаланс, съпровождащи ги в тази възраст.

Уникалният продукт всеотдайно обгрижва кожата Ви докато сте в покой, като предлага пълна възстановяваща грижа на клетъчно ниво от агресията, на която е била изложена кожата през деня като увеличава плътността й и се бори с дълбоките бръчки и свързаното с възрастта отпускане в критичните зони на лицето.

Стимулиращ съня аромат подпомага проблема с безсънието, който се среща доста често при зрялото поколение - Елемент на Чайна Роза с аромата на дневния крем и нотки на лавандула, мента, кедър и сандалово дърво стабилизират съзнанието и извикват чувство на дълбока релаксация.

Коментари

Популярни публикации