L´Oréal Professionnel Série Expert Pro-Keratin Refill регенерираща маска за изтощена коса

Здравейте момичета! Много обичам да пиша за продукти за коса. Няма явна причина за това, просто съм такава вълна от известно време и всеки нов продукт ми доставя истинско удоволствие.
 

Всички знаете, че хубавата коса изисква много поддръжка и е важно да се грижим за нея като подберем правилните продукти.

На дневен ред е маската на L´Oréal Professionnel Série Expert Pro-Keratin Refil.
Тя е предназначена за изтощена коса без блясък, като цели да я обнови и да й придаде здрав вид. Заради огромното наличие на кератин в съдържанието на продукта косата се възстановява от корена, което е много важно за изтощените коси.
Серията възстановява, защитава и предпазва косата от външни влияния като слънце, влага и вятър.
Изтощената коса изисква повече грижи от обичайните, затова е нужно да подберете правилните продукти, което без проба няма как да стане, но все пак за това сме тук, ние блогърите.

Описание:

Уникалната регенерираща маска за слаба коса L´Oréal Professionnel Série Expert Pro-Keratin Refill придава на косата здрав външен вид! Маската съдържа голямо количество кератин, който съвършено възстановява косъма. Ефективното вещество Incell укрепва косата и по този начин защитава естествената структура на косата от неблагоприятните влияния на околната среда. Сдобийте се с прекрасно лъскава, здрава и изразително подсилена коса с ексклузивната маска Série Expert Pro-Keratin Refill  от любимата марка  L´Oréal Professionnel!
Ефекти:

    • регенерира и подсилва
    • заздравява цъфтящите краища 
    • изглажда косъма 
    • защитава косата от неблагоприятните влияния на околната среда
Състав:

    • Pro-keratin- регенерира уврдения косъм 
    • Incell – изглажда и защитава косата
Вид коса:

Подходящо за слаба коса.
Начин за нанасяне:

Нанесете маската върху влажна, подсушена с кърпа коса. Нанесете по цялата дължина на косата. Оставете да действа  3-5 минути, след това изплакнете обилно с вода.

Маската можете да закупите от електронния магазин на enzo.bg. Там ще я намерите в две разсфасовки, в зависимост от това дали искате голяма или малка такава.
Освен маската, в магазина можете да откриете и цялата серия продукти, които да допълнят грижата за изтощената Ви коса.

Следващите няколко реда са информация за поръчките от enzo.bg, защото често получавам запитвания относно продуктите и оригиналността им.

Защо да поръчате парфюми и козметика от enzo.bg?
Продуктите, които можете да поръчате в enzo.bg, се закупуват само от сертифицирани търговци и производители. Това обстоятелство гарантира, че е невъзможно да бъде доставен неоригинален продукт или такъв с лошо качество. Парфюмите и останалите продукти, които ще намерите в enzo.bg са от същите доставчици, които снабдяват и стандартните парфюмерийни магазини.

Коментари

Популярни публикации