Vichy Homme Déodorant дезодорант roll-on срещу силно изпотяване

Ако сте чели предната ми публикация за женския рол-он на Vichy, значи сте разбрали, че съм му фен. Сега е ред и на мъжкия вариант.

Логото на продукта е "Екстремен контрол", което само по себе си говори, че е предназначен за много силно изпотяване.

Защо се потим?
Познавам много хора, които споделят, че не желаят да се потят. Аз винаги обяснявам, че потенето е естествен процес и не бива да бъде спирано по никакъв начин.
Потта играе ключова роля в организма. Тя представлява система за регулация на телесната температура. Има бързо и директно действие. Потните жлези извеждат токсините от тялото и това спомага за неговото пречистване.
На пазара съществуват препарати, които  спират потенето изцяло за известен период от време, но аз лично съм категорично против използването на тези препарати, защото могат да запушат порите и да Ви докарат много сериозни проблеми.
Имайте предвид, че не всички хора се потят еднакво, някои се потят повече, други пък съвсем малко. Ако извършвате сериозни физически дейности, обилното потене е напълно нормално.
Всяко отклонение от типичния Ви хранителен режим също може да доведе до по-силно от обичайното Ви потене.

Ако забелязвате наистина силно потене, то обезателно посетете лекар. Понякога може да се дължи просто на хормонални смущения, а пък може и да е сериозен проблем, който трябва да бъде лекуван. Разбира се, нужно е да обърнете внимание на здравето си, но ако вярвате, че нямате здравословен проблем, то можете да пробвате серията против изпотяване на Vichy.

Рол-он-а на Vichy обещава 72 часа комфорт и защита от изпотяване. Има траен-антиперспирант - ефект. Съдържа ултраабсорбиращи минерали. Предназначен за употреба при свръхизпотяване. Предвид факта, че мъжете се потят повече от жените, от марката са заложили на по-силна формула, която да донесе комфорт и цялостна защита на мъжете.
Подходящ е за всякакъв тип кожа.

Освен това, са помислили и за чувствителната кожа. Продукта се предлага и във вариант за чувствителна кожа.
Ако пък не харесвате рол-он-ите, можете да го намерите и под формата на спрей.

Цената е абсолютно същата като на женския дезодорант - около 15 лева. Можете да го откриете във всички по-големи аптеки, в които предлагат продукти на марката. Както и при дамския вариант,  и при този също се срещат промоции, така че може да излезе и много по-изгодно, отколкото на редовна цена.

Коментари

Популярни публикации