Vichy Deodorant дезодорант roll-on срещу силно изпотяване

Както знаете, обожавам всичко, което предлагат Vichy. Тази публикация е повече лично впечатление, отколкото рекламна, но за съжаление не разполагам с лични снимки, затова реших да съчетая двете в едно.Използвам предимно дезодоранти от масовите марки, които се предлагат в магазинната мрежа. Признавам, че винаги съм си мислила, че никога няма да дам повече от пет лева за дезодорант, но това се оказа просто едно твърдение, което оспорих много бързо щом пробвах рол-он-а на марката.
Интересното при този продукт е, че няма аромат, аз обичам да ми мирише на свежо. Точно затова си мислех, че няма да ми хареса.

Продукта е много нежен към кожата. Не предизвиква сърбеж и дразнене. Ефикасен е в борбата срещу изпотяването при мен. Нанасям го сутрин и до вечерта нямам проблем.

Определено съм много доволна от продукта, защото е изключително нежен към кожата и в същото време предпазва ефикасно от изпотяване.
Дали ще го купя пак? Със сигурност да, само да привърша наличните Н на брой дезодоранта, които ползвам в момента.

Продукта можете да намерите във всяка по-голяма аптека на цена около 15 лева, а от марката често правят промоции.

Ето какво споделят от enzo.bg за продукта:

Описание:

Дезодорантът "Vichy 48Hr" е висококачествена козметика за тяло. Благодарение на активните си съставки ефективно се бори срещу влагата и неприятната миризма цели 48 часа. С изключителния си успокояващ ефект дезодорантът от "Vichy" е особено подходящ за чувствителна кожа и за употреба след депилация. Тази козметика за тяло е изцяло хипоалергенна. Това означава, че не трябва да се страхувате от каквито и да е алергични реакции. Значително понижава проявите на парене или сърбеж. Целта на козметичния продукт е да направи кожата Ви здрава и да я успокои. Не съдържа парфюм или алкохол.

Действие:

    антиалергично
    бори се срещу неприятната миризма
    значително понижава влажността на кожата
    не оставя мазно покритие
    поддържа кожата здрава

Състав:

    алуминиева сол – стяга потните жлези, без да блокира естествения процес на потене
    термална вода от "Vichy" – богата на 17 минерала и 13 микроелемента, има успокояващо действие и предпазва от свободните радикали
    не съдържа алкохол
    не съдържа парфюм
    proline Cutei – прави кожата по-нежна и намалява симптомите на раздразнение

Тип кожа:

Подходящ за всякакъв тип кожа. Успокояващият ефект го прави особено подходящ за чувствителна кожа.
Начин на приложение:

Нанесете върху суха и чиста кожа. Достатъчен е тънък слой.

Коментари

Популярни публикации