Paco Rabanne Ultraviolet Man

Наближава Свети Валентин и сигурно повечето от Вас се чудят какво да подарят на половинките си. Аз не правя изключение и обикновено избора е много, много труден.
Днес ще Ви дам една малка идея за подарък, която е много подходяща за празника.

В повечето случаи подаряваме на половинките си парфюми и целта на парфюмните публикации е да улесним читателите в избора им. Разбира се, не смея да твърдя, че аромат може да се избере без да се пробва, но мога поне малко да Ви насоча в това какво да погледнете на козметичните щандове.

 


 Ето какво споделят от enzo.bg за страхотния аромат:

"Paco Rabanne Ultraviolet Man е мъжки аромат, изпълнен с неочаквани вълнения и нови преживявания. Парфюмът Ultraviolet Man сам по себе си носи същността на истинската мъжка чувственост. Семплият освежаващ състав изразява желание за действие, на човек с чувствителна душа. Нотките на мента освежават сетивата Ви и Ви зарежда с положително настроение. Отличните тонове и акорди на ветивер, заедно с кехлибарен създават топло и съблазнително сърце. Това парфюмен коктейл Ultraviolet Man е с аромат на чист кристал. Уникалният аромат от Paco Rabanne е освежаващ особено през лятото.

Парфюмът Paco Rabanne Ultraviolet Man Man е приятен аромат от вълнуващо ново поколение.
"

Този така ухаен аромат се определя като интензивен, проницателен и наситен. Парфюмът идеално показва красивия дървесен аромат на сив кехлибар, съчетан със свежестта на течна мента и натурален ветивер. Класическия дъбов мъх оставя следа навсякъде, където минете.
Флаконът на парфюма е много изящен. Създаден е от три материала - метал, стъкло и силикон в страхотен, митичен виолетов цвят.

Връхни нотки: Кехлибар, мента.
Сърдечни нотки: Ветивер.
Базови нотки: Дъбов мъх.

Подходящ за: Всеки ден, делови срещи, романтични срещи.

Във електронния магазин на enzo.bg можете да намерите две практични разфасовки на аромата, а също и мостра, от която да го пробвате.

Сред морето от парфюми, които съм имала е и женския вариант на този аромат. Неговия аромат е цветно - ориенталски, точно каквито харесвам. Него също можете да намерите в enzo.bg на страхотна цена.

Ето какво споделят:

"Paco Rabanne Ultraviolet е флорално-ориенталски аромат, който умее да загрее и през най-студените дни и ще ви погали като слънчеви лъчи. Ароматът Paco Rabanne Ultraviolet е подходящ предимно за есените и зимните месеци.

Мотивите на Ориента на този луксозен парфюм се дължат предимно на подправките, които се намират в увода и  сърцевината на аромата. Подправките са олекотени със смес от ванилия и амбра, чиито ухание преминават през цялия аромат и създават съвършена харомния.   Нежните, пудрови нотки на аромата Ultraviolet идват от есенциите на теменужка и жасмин.

Луксозният парфюм Ultraviolet е опияняваща смес на съблазнителност и  нежна романтика. Той е идеален за модерни, уверени в себе си жени, които знаят, какво искат.  Ароматът Ultraviolet на Paco Rabanne подчертава тези свойства и привлича вниманието.

Ultraviolet е аромат, която е подходящ за каквито и да е било празненства, в които притежателката ще бъде звездата на вечерта.  Но парфюмът  Ultraviolet умее да създаде изключителна атмосфера и през обикновените дни.
Парфюмът Ultraviolet od Paco Rabanne е звезда между парфюмите. Ultraviolet е лансиран на пазара през 1999 г. и е постоянно изключително популярен аромат. "


Познавам добре и мъжкия и женския вариант и съм на мнение, че двата се допълват перфектно. Ако искате да подарите изискан и чувствен подарък на половинката си и да зарадвате и себе си, то двата аромата са страхотна комбинация.

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации