Loreal Hot Style Ironfinish

Преди време се чудех защо повечето момичета използват продукти за топлинно третиране на косата. Тогава си нямах понятие от каквато и да било козметика за коса и единственото, което използвах беше шампоан.
Сигурно всички искате да имате гладка, права коса, която не стърчи и не се заплита. Това е възможно, ако използвате специални продукти, предназначени именно за това.
На нашия пазар се предлагат много и разнообразни продукти предназначени за термозащита на косата. Можете да ги намерите под формата на спрей или крем. Почти всяка дрогерийна марка има свой термозащитен продукт.


Целта на тези продукти е да предпазят косата от високата температура, която излъчват пресите и сешоарите, защото както знаем косата се уврежда от всякаква химична и топлинна обработка.
Козметичния гигант L'oreal също не правят изключение в предлагането на така нашумелите напоследък кремове за изправяне, дори имат цяла серия, която се бори с топлинното увреждане на косата.


Какво представлява:
Предпазващ крем за изправяне с преса Loreal Hot Style Ironfinish. За ултра права коса. Предпазва косата от топлината. Измийте косата и изсушете до 90 %. Нанесете много малко количество върху цялата коса. Изправете с пресата.

Продукта е подходящ за използване със всички видове преси за коса, като целта му е да изглади и омекоти косата.
Свойствата му се активират от топлината и това спомага продукта да проникне в дълбочина.

Пробвала съм продукта при фризьор само веднъж и определено смятам, че не е подходящ за мазна коса. Може би, би бил идеален за нормална или суха коса, но моята става още по-мазна.
Няма как да не спомена опаковката, страшно семпла и изчистена и може би тя беше единствената причина да поискам да пробвам продукта и евентуално да го купя след това, ако ми хареса. Уви, оказа се, че не е подходящ за моята коса и колкото и да харесвам марката се наложи да се откажа, иначе това щеше да бъде поредния продукт, който залежава в шкафа. 

Във електронния магазин на enzo.bg можете да откриете цялата гама продукти за изглаждане на косата на марката, която съдържа крем за изправяне, серум за изглаждане на косата, млякото, за което Ви споменах по-горе в публикацията и гел за изглаждане. Също така можете да намерите цялата гама стилизиращи продукти на марката, които да Ви помогнат в борбата с хвърчащата, непокорна коса. Ако пък се чудите дали произхода на продуктите е гарантирам, аз мога да Ви успокоя. Поръчвала съм многократно всякаква козметика от enzo.bg и винаги съм оставала доволна.

Коментари

Популярни публикации