L´Oréal Paris Body-Expertise Perfect Slim гел против целулит

Целулита е огромен проблем за много голяма част от жените по света. Всяка една от тях поне веднъж се е мазала с крем, който да помогне в борбата с портокаловата кожа. Целулита може да се появи във всеки един момент от живота, без значение от възрастта. Трябва да се отбележи, че всички жени, независимо от килограмите им могат да се сдобият с този проблем.


Главната причина за появата на целулит е липсата на колаген в кожата. Колагенът е протеин, който помага за образуването на съединителната тъкан. С напредването на възрастта, колагенът в кожата намалява и това води до появата на целулит. Но както споменах по-горе, жените от всички възрасти могат да имат целулит. При по-младите причината е неправилната храна и липсата на движение.
Освен горе изброените причини, има друг основен фактор, който влияе на целулита - наследственост. Ако някоя от жените във рода ви е страдала от целулит, то шанса да се появи и при вас е огромен.

Какво да направите, за да се отървете от целулита?

Битката е жестока, но има лек. В общи линии ви трябва силна воля, добри тренировки и подходяща козметика. Диетата няма да е достатъчна, нужни са и тренировки. Масажите също могат да помогнат, ако се правят правилно.


След въведението по-горе е ред и на козметиката. Много фирми имат препарати против целулит, някои от които достигат колосални суми. Днес ще ви покажа крем, който е на нормална цена и има добри обещания.

Много е важно да ексфолирате кожата редовно, за да премахнете мъртвите клетки и за да може продуктът да проникне по-добре в кожата. Не е важно с какво го правите, а да го правите редовно. Ако не ви се дават пари за скъпи ексфолианти, можете да си направите домашен с утайка от кафе или морска сол. Аз лично съм пробвала само с кафе, защото става лесно и бързо, а и ефекта е най-добър. Рецептата е много лесна - просто натъркайте тялото със смляно кафе или утайка. Аз го правя само с утайка, защото ако го направя със сухо кафе рискувам да прекарам деня в чистене на банята.


L´Oréal Paris Body-Expertise Perfect Slim  е гел  против целулит. От марката обещават видимо намаляване на целулита само след 4 седмици. Гелът има син цвят и свеж аромат, не е като някои гелове, които съм позвала с много остра миризма. Нанася се лесно и е идеален за масаж, защото не лепне. Попива бързо (по-бързо от повечето продукти, които съм ползвала, това е и причината да не ползвам подобни продукти). На самата опаковка има подробно описание за начина на нанасяне, така че да има добри резултати. Макар, че е гел, овлажнява кожата добре.

Коментари

  1. Има ли го в България? Бях го ползвала преди и видях страхотни резултати, но го спряха в България! Определено бих го купила пак!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации