Lolita Lempicka


Здравейте момичета! Днес е време за поредната парфюмна публикация. Самата аз имам и съм имала доста парфюми и се надявам да съм Ви полезна поне малко с описанията си."Lolita Lempicka е страстен и опияняващ дамски аромат, пълен с любов и нежност. Влюбете се и вие в него и си припомнете невинните чувства, които вървят ръка в ръка с младостта и неопитността.  Разтреперените колена, сърецебиенето и сладкия вкус на целувка на вашите устни. Такъв е парфюмът  Lolita Lempicka. Опияняващата комбинация от теменужка се съчетава със сладките нотки на сладник и ванилия.  Усещане за мистерия и уникалност придават на това златисто синьо бижу екстрактите от бръшлян и есенция на печени бадеми.

Парфюмите на известната  Lolitа Lempickа са популярни поради своята игривост, чистота и прекрасен дизайн на флаконите. Първият парфюм на тази известна марка получи приза за най-добър аромат.  Помиришете го и посетете света на опияняващите флорални цветя. Сдобийте се и вие с парфюма Lolita Lempicka и си припомнете сладките мигове на първото влюбване.

Lolita Lempicka - Josiane Maryse Pividal избира за своята модна марка псевдонима Lolita Lempicka, по името на романа "Lolita" от Владимир Набоков и името на полска художничка Тамара де Лемпика. Първият бутик отваря врати през 1984 г. и много бързо след това марката намира разпространение и в чужбина. Дебютната и колекция от 40-те години, следва най- новите модни изисквания. Много бързо идва ред и на парфюмите Lolita Lempicka за жени. По-късно излизат и ароматите за мъже. Парфюмите с тази марка могат да Ви грабнат окото с уникалните си флакони,  които са със невероятен дизайн, което говори за най-високо качество."

Както съм Ви споделяла и преди, харесвам предимно тежки и сладникави парфюми, като държа да има поне една цветна нотка в тях.

Lolita Lempicka създава първия си парфюм през 1997 година, който носи нейното име. Бутилката е във формата на ябълка и именно този парфюм е най-продавания на марката. Той е женствен и чувствен и ако вие също като мен обичате нежни и сладки, но и запомнящи се аромати, то този е точно за вас.

Връхни нотки - бръшлян и анасонови семена.
Сърдечни нотки - теменужка, ирис и лилия.
Базови нотки - ванилия, ветивер и мускус.

Едноименния аромат на марката има още няколко разновидности, които бележат същия успех като предшественика си.

Реклама на парфюма:

Във електронния магазин на enzo.bg можете да откриете всички разфасовки на парфюма, от най-малката 5 мл до най-голямата 100 мл, като освен това можете да намерите и тестер от 100 мл на страхотна цена.

Коментари

Популярни публикации