Avon Outspoken Fresh by Fergie

Поредния сладък парфюм е на дневен ред. По принцип не харесвам парфюмите на Avon, но си имам два парфюма, които поръчвам  и обичам много.
Avon Outspoken Fresh by Fergie е третия от поредицата парфюми, които носят името Fergie. Първоначално си мислех, че от марката се опитват да лансират тинейджърски парфюми, докато не се докоснах до единия от тях. Беше лято и беше много горещо, а аз упорито отказвах да се пръскам с нещо повече от спрей за тяло. Парфюмът е лимитирано издание и не мисля, че вече може да се намери в каталозите, но нали знаете: "Който търси, намира.".
Фърги е суперзвезда в международната световна музика, една от водещите певци на известната банда "Black Eyed Peas". Също така, като соло артист, първият й мулти-платинен албум The Dutchess е продаден в над 6 милиона копия по целия свят! Тя е избрала Avon да открие първия си ароматен подпис.


Ароматната композиция се състои от праскова, жасмин, личи, гуава, магнолия, ирис и сандалово дърво.
Шишето за мен е изящно, много цветно и изчистено. Една от причините да не харесвам и да не купувам парфюмите на марката са именно опаковките. Грозни са и разпръсквачите им не са добри, след известно време се амортизират и е невъзможно да използвам парфюма повече. С този не е така, успях да изразходвам три опаковки без никакъв проблем.

Трайността на парфюма е голяма, особено през лятото, нанесен сутринта го усещам докато не се изкъпя.
Ето какво споделят от enzo.bg за поредицата парфюми на Фърги:

"Парфюмите Avon съдържат красиви и модерни аромати, удовлетворяващи най-различни изисквания.  Ще останат задоволени любителите на флорални по-леки аромати и привържениците на сити ориентални нотки. Сдобийте се и Вие с ценово приемливия лукс на  Avon и няма да съжалявате.  Бъдете смела и творческа жена, като известната певица Фърги, която стои зад създаването на страхотния аромат. "
Там можете да намерите и първия парфюм от ароматната сага.


Аромата е страхотен за лятото. Сладък е, така че ако имате възможност го пробвайте преди да го купите, но както съм Ви споделяла и в други парфюмни постове, ако сте добили поне малка представа за избора ми на аромати, можете спокойно да ми се доверите :)

Коментари

Популярни публикации