Nyx Oyster

Здравейте момичета! Как сте в празничната нощ?
Съвсем не празнично ще ви разкажа за един сладур, който от скоро е на нашия пазар, но вече спечели сърцата на много дами, а именно Jumbo молива на Nyx.
Марката е много известна по целия свят и отдавна чакана в България. Сега, когато това е вече факт, можем само да се радваме.
Jumbo моливите на марката са предпочитани от милиони жени по света, защото са трайни и много подходящи за база за сенки. С тях цветовете изпъкват, а трайността се увеличава. В сайта на nyx.bg можете да откриете 17 прекрасни цвята.

Ето какво казват от Nyx:
"Подчертайте очите си за сияен поглед или използвайте вместо сенки. Дъга от ярки цветове. Мек кремообразен молив, изработен със смес от минерално олио и прах, благодатение на което се плъзга без усилие по клепачите. "

Моливът, който имам е в цвят Oyster, прекрасно, нежно розово.


Моливът е със средна твърдост. Нанася се изключително лесно, просто се плъзга по клепача.
Цветът страшно много ми прилича на Мейбълинското Колор тату - Pink Gold, но е една идея по-нежно.
Пробвах молива по два начина, като база и като сенки. Нанесен като база под едни доста непигментирани сенки, увеличи трайността им и цвета изпъкна. Пробвах го под лилави и под розови сенки и ефекта е зашеметяващ.
Като сенки отново не ме разочарова. Трайността с база е цял ден, без база малко по-малко, но държа да отбележа, че не се събира в гънките, а се изтрива равномерно.

Определено съм впечатлена от молива и в най-скоро време ще се сдобия с още доста продукти на марката.

Коментари

Популярни публикации