L'oreal Color Infallible - Hourglass Beige

Здравейте момичета. Скоро се сдобих със един страхотен цвят от не безизвестните сенки на L'oreal - Infallible в цвят Hourglass Beige. Както се досещате от името, става дума за бежови сенки, които на моите очи съвсем не стоят бежови, но това е отделна тема.


Малките бурканчета навлязоха в блог пространството отдавна и единственото, което ме спираше да ги купя беше цената. Някак си не можех да преодолея психологическата си граница да дам 15 лева за един цвят сенки, но и това отмина. Вече не ми пречи да ги дам, стига да ми харесват сенките.


До колкото ми е известно, сенките се предлагат в много малко цветове в България, което е ужасно, но пък и малкото налични са много красиви.

Ето какво обещават от L'oreal:

"L’Oréal Paris преоткрива сенките за очи с Color Infallible. Те са кадифени на допир и с ултра наситен цвят, който издържа до 24 часа. Виолетовият тон Purple Obsession омагьосва. Очите ви пленяват, интригуват и изненадват. 

В основата на тази иновационна революция е съединение, което комбинира пудра и крем, така, че сенките Color Infallible покриват клепачите като истинско кадифе. Цветът е толкова наситен, че е достатъчно само едно единствено нанасяне с пръста. Издръжливостта му е несравнима. Цветът остава непокътнат при движението на клепачите, при търкане, при досег с вода* и не се събира в гънката на клепача.

*Премахват се с класическо средство за премахване на грим"

Текстурата на сенките е много странна и необикновена. Изглеждат пресовани, но когато се нанесат са по-скоро кремообразни. Не мога да кажа, че нанасянето е лесно, особено на цвета, който имам, напротив, трябва да се подбере много внимателно подходящата четка, иначе стават на черти. И за да избегна този ефект, над базата за сенки слагам задължително матови сенки в телесен цвят, за да може да изпъкне цвета и да не се съберат.


Издръжливостта им е голяма, както споменах, нанасям матови сенки под тях и това допълнително подсилва цвета и трайността им.

В общи линии съм страшно доволна от сенките, въпреки трудното нанасяне и ще си купя поне още един - два цвята.

Коментари

Популярни публикации