Revitalift крем за зряла кожа

Всички знаем, че грижата за кожата е от много голямо значение за поддържане на млад и естествен вид. Но колкото и да се стараем и да се грижим за нея,
рано или късно се налага да използваме малко по-силни продукти в борбата с бръчките.

Загубата на еластичност на кожата е видима най-вече по шията и контура на лицето.
С времето кожата произвежда все по-малко влакна и мрежовидната им структура се отпуска. Чертите губят своята изразителност.
С Revitalift Лице, контур и шия, ден след ден, кожата става по-стегната и изгладена.
Бръчките на шията са коригирани. Само за 4 седмици шията е опъната, а лицето и контурът отново са ясно очертани.


Съвети от експертите на L'oreal:

Да се използва сутрин и/или вечер върху лицето, контура и шията.
Избягвайте контакт с очите.
Нанасяйте продукта с леки масажни движения, като започнете от контура и стигнете до шията.
След това извършете леки пощипвания за тонизиране на кожата в зоните на нанасяне.
Може да повторите тези действия до 3 пъти.

Лабораториите на L’Oréal Paris създадоха първия продукт за изглаждане на контура и шията, за да попречи на времето да загруби чертите на лицето. Формулата съчетава:
- 2 пъти повече еластин от крема за дневна грижа. Еластинът е протеин, който присъства естествено в кожата и е от основно значение за еластичността и стегнатостта й.
- Витафибрин, който стяга мрежовидната структура на еластиновите влакна*, за да се бори с отпускането им.
- Pro-Retinol A - мощно активно вещество против бръчки.


Revitalift на известния козметичен гигант L'oreal е серия, предназначена за грижа за зрялата кожа, която има специални нужди.
Серията съдържа тоник, почистващо мляко за лице, ежедневен овлажняващ крем, грижа за дълбоки бръчки, дневен и нощен крем, околоочен крем.

Поради достъпните си цени е много популярна серия по целия свят.
Факт е, че няма крем, който да заличи напълно бръчките, но има кремове, които правят кожата по-гладка и еластична и помагат за борбата с времето.

Остаряването е основната причина за бръчките. Кожата губи своята еластичност, колагенът деградира и кожата задържа по-малко влага. Генетичната предразположеност също е от основно значение за това как и кога ще остарее кожата.
В повечето случаи ранните бръчки се появяват вследствие на прекалените мимики на лицето.

От кога да започнем с кремовете против бръчки?
Първата промяна в кожата настъпва след 25-та годишнина. Видимо само се забелязват загуба на тонус и еластичност, но точно тогава е момента, в който трябва да започнете с грижата за кожата и борбата с бръчките.

Най-препоръчвани и подходящи в борбата с първите бръчки са продукти, съдържащи антиоксиданти, коензим Q 10, растителни екстракти или магнезии. Може би сте от хората, които мислят, че това са пълни глупости, понеже баба ви, леля ви и дори съседката имат прекрасни кожи на по 60/70 години, но пък знаете, че всяка кожа е различна и има нужда от различни грижи, ако сте генетично надерени, то да, няма да имате проблеми с бръчките доста дълго време, но помнете, че пушенето, алкохола, стреса оказват много голямо влияние върху кожата и я състаряват.

Коментари

Популярни публикации