Marry Me!

Marry Me! на Lanvin е свеж аромат, предназначен за романтичните млади дами.
Той ще Ви накара да се почувствате изпълнени с безгрижие и любов. Marry Me! на Lanvin е копринена смес от освежаващи аромати на жасмин и фрезия, прекрасен прасковен цвят, деликатни нотки на магнолия и рози. В основата си този хармоничен аромат е много женствен.


В него ще откриете още бял кедър, чувствен мускус и екзотичен кехлибар. Ще Ви завладее и очарова със своята спонтанност.

Парфюмът Marry Me! на Lanvin е идеален избор по всяко време. Marry Me! на Lanvin олицетворява смелата и модерна жена, която остава влюбена в романтиката. Marry Me! на Lanvin може да предизвика у Вас единствено добро настроение и да Ви навее мисли за любов.

Аромат на срещите и любовта, романтичен и чувствен, еликсир на доброто настроение! Парфюмът е за всички тези, които обичат увлечението и любовта. Този интуитивен аромат казва без страх: "Омъжи се за мен!"

Връхни нотки: горчив портокал, фрезия, праскова.

Сърдечни нотки: жасмин, роза, карибска магнолия.

Базисни нотки: мускус, вирджински кедър, кехлибар.

Определено, името на аромата е много впечатляващо и дори малко стресиращо, но това не пречи да е много предпочитан парфюм. Превъплащава се в елексир на любовта, който оставя нежната си следа навсякъде, където минете.

Marry Me е представен с флорален състав, като оптимистично весела усмивка. Комбинация от добро чувство за хумор и женственост се преплита с обич, нежни мечти за любов, подобно на прегръдката с човека, който обичате. Парфюмериста, който успя да излее мечтите за любов в ароматен колаж е Antoine Maisondieu . Аромата е изпълнен с флорални нотки като романтичен венец от цветя.

Рекламна кампания на аромата представя двама души, които са силно влюбени. Те са се запознали току-що и всички знаят, че тяхната романтична история ще продължи.

Също както гледаме в романтичните филми, хората и на яве се обичат, обичат се до толкова, че това е впечатлило и известните парфюмеристи, които са успели да съберат любовта в бутилка и да я направят достъпна до целия свят, дори до тези, които си мислят, че никога няма да я открият. 

В електронния магазин на enzo.bg можете да откриете трите разфасовки, в които се предлага аромата - 30,50 и 75мл. Освен това можете да откриете и тестер от 75мл на страхотна цена.


Какво е тестер?
Тестерите обикновенно се използват в класичестките парфюмерии, където клиентът може да пробва как парфюмът мирише. Затова тестерите обикновено не служат за продажба на крайните клиенти. Изработката на тестера не е толкова цветна и интересна.Различава се от класическия продукт с това, че е опакован в бяла кутийка, без печат и в повечето случаи няма капачка на ръзпръсквача. Ако искате парфюма за себе си и не ви трябва опаковката му, тестерът е идеалният избор. В случай, че купувате парфюма за подарак, по-подходящо е да поръчате класическия продукт.

Коментари

Популярни публикации