L'oreal Double Extension mascara

Здравейте момичета! Представям Ви новата рубрика на блога, която цели да Ви запознае с различни продукти. Да, ще бъде по-скоро рекламна и с по-малко лични впечатления, но така или иначе е добре всеки да познава продуктите преди да реши дали иска да ги има. Надявам се да съм Ви поне малко полезна и да не се засегнете от този вид публикации.

Продукта, за който ще си говорим днес е спиралата на L'oreal Double Extension.


Представлява спирала за интензивно черни и по-дълги мигли. От другата страна на спирала ще откриете серум за по-здрави и подхранени мигли.

Спиралата за мигли Double Extension е спирала с двоен накрайник, която включва бяла подсилваща основа със Ceramide R, съдържа растителни влакна за удължаване на миглите.

Ето какво споделят от L'oreal:


Стъпка 1: Увеличаване със Lash Primer серум, който стимулира растежа на миглите. Съдържа про-кератин комплекс, който подхранва миглите и подобрява външния им вид.

Стъпка 2: Ultra - удължаване, удължава миглите незабавно, за до 80% по-дълъги мигли, които не се слепват. За перфектни резултати, използвайте спирала ежедневно. Офталмологичнo и
алергично тествана. Подходяща за чувствителни очи и за хора, които носят контактни лещи.

За да отговори ефикасно на жените, които мечтаят за невероятно дълги и видимо уголемени очи,  L'oreal Paris предлага Double Extension, своята първа заздравяваща и удължаваща спирала за мигли, в пълна хармония с миглите, която ги удължава видимо: до 60% по-дълги.

Резултат : Миглите се разделят и се удължават невероятно, цветът е наситен от корена до върха.

От дълги години насам спиралата заема първото място в класацията за най-купуван козметичен продукт на марката. Спиралата е феномен, които може да сътвори чудеса - пърхащи мигли и изразителен поглед.

Личен опит:

Ползвах спиралата преди няколко години, но ясно си спомням какво харесах в нея. Винаги съм имала гъсти и дълги мигли и използвам спирала само за подчертаване, но в тинейджърските си години изпитвах непреодолимо желание да наслоявам спиралата си и тази ми вършеше страхотна работа. Не ме разбирайте погрешно, в никакъв случай не стои наплатено, просто с повече пластове се получава този ефект. Спиралата може да се носи както с основа, така и без нея. Удължаваше миглите ми много ни ги правеше да изглеждат по-плътни. Нанася се лесно без да цапа, както някои от двойните спирали, които съм ползвала.

L'oreal са доста специализирани в производството на спирали. В колекцията си има много различни видове, сред които всеки може да избере подходящата. Моят опит със спиралите на марката е доста голям. Купувала съм повечето от спиралите им и винаги, когато не знам или не съм сигурна коя точно искам, посягам към някоя на марката.

Смело мога да препоръчам спиралата на тези от вас, които искат кукленски мигли.

Коментари

  1. Само дето тази линия спирали на Лореал (Double Extension) е изтеглена от пазара в БГ и официалният вносител каза, че няма да я предлагат, без да посочи причина. В съседните ни страни ако някой има път, може и да я намери. Препоръчвам я горещо!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации