Calvin Klein CK One

Ползвали ли сте някога унисекс парфюми? Аз не съм, но признавам, би ми било много интересно да опитам. Самата мисъл, че може да съществува подобно нещо ми е много интересна, защото не мога да си представя как е възможно да се направи парфюм, който е подходящ и за двата пола.


Calvin Klein CK One е унисекс парфюм с чувствен аромат, предназначен за мъже и жени.

Ето какво споделят от enzo.bg за парфюма:

 "Calvin Klein CK One в чувствен аромат, предназначен за мъже и жени, който създава усещане за радост, хармония и паралелно с това – за непокорност и буйна кръв. С модерния си дизайн флаконът напълно отговаря на същността на аромата. Деликатно подбраните екстракти от жасмин и още много различни цветя изграждат индивидуалността и неповторимостта на този парфюм. Свежите нюанси на папая и пъпеш се съчетават с есенции от амбра и мъх. Чистата природа и любовта се срещат в CK One. Calvin Klein е марката, която първа налага на пазара унисекс аромат. 

Calvin Klein CK One се появява през 1995г. и се радва на огромен успех. Това е един универсален и вечен аромат, който не познава никакви граници. CK One – аромат за успели мъже и жени, подходящ за всички поводи. "

Както сами виждате, аромата има дългогодишна история в света на парфюмите. Фактът, че е успял да се задържи толкова дълги години на сцената говори само добри неща за него.
В електронния магазин на enzo.bg можете да откриете още продукти със същия аромат - део унисекс рол-он, душ гел в опаковка от 250мл.

Разфасовките, в които се предлага аромата са 200, 100 и 50 мл, а ако не сте го пробвали, можете да поръчате мостра.

Calvin Klein е модна къща, основана от американския моден дизайнер Calvin Klein Фирмата е със седалище в Манхатън, Ню Йорк и в момента е собственост на Phillips-Van Heusen
Името на Calvin Klein е върху много парфюми, повечето от които са станали хитове на всички времена. 
За мен лично голямо предимство сред парфюмите на марката е, че се предлагат в големи опаковки. Обичам винаги да имам най-големите милилитри от любимия аромат.

Връхни нотки: ярки и пенливи, комбинация от бергамот, кардамон, мандарина, фрезия и лавандула.

Сърдечни нотки: акорди от зелен чай, които преминават от върха към основата, дават своя принос за почерка на ck one, с изразени нотки на виолетка, роза и цветче от портокал.

Базови нотки: мускус в комбинация с амбър, създаващи чувствено усещане за пълнота и топлина.

Аромата е цитрусов, лек и приятен. Много подходящ за лятото, защото излъчва свежест.

Коментари

Популярни публикации