Premium Spray Body Lotion & Premium Body Milk

Здравейте момичета, съвсем скоро получих няколко продукта на една нова за мен марка Premium Health Products. Бързам да споделя отзиви за два страхотни продукта, които се оказа много сполучливи.


Спрей за тяло PREMIUM SPRAY BODY LOTION

Ето какви са обещанията за продукта:

Формула с пантенол, прополис, алантоин, алое вера и калций за дълбоко хидратиране и подхранване на кожата. Концентрираната формула спомага подобряването на структурата на кожата и нейната еластичност. Абсорбира се лесно и дава специална свежест, която продължава през целия ден. Подходящ за използване след баня, слънчеви бани, раздразнена кожа, зачервявания, ожулвания и т.н.
 Продуктът е с прозрачна ръчно изработена и проверена лепенка BRAILLE на български език съгласно международните стандарти.

Този продукт е от най-любимия ми тип продукти за хидратация на тялото. Опаковката е спрей и е страшно удобна и приятна за ползване. Консистенцията на лосиона е течна и се разнася много лесно, при разпръскване се вижда течна, бяла течност, която при разнасяне се маже като масло по кожата. Лосиона е с обогатена формула с пантенол, алое вера, алантоин и калций, които спомагат за дълбокото хидратиране и подхранване на кожата.
попива бързо и не оставя кожата мазна и лепкава, а я прави мека и нежна. Има успокояващо действие и е много подходящ за раздразнена кожа и след слънчеви бани. Аромата е мек и нежен, не дразни и се запазва много, ама наистина много дълго.
Лосиона е един прекрасен продукт, който ще ползвам дълго време, защото обичам всичко да ми е на една ръка разтояние.


Другия продукт, който ще ви покажа е млякото за тяло на марката. Съдържа витамини А и Е и е подходящо за ежедневна хидратация. Омекотява кожата и я оставя нежна и мека. Има силен аромат на крем, който се запазва много дълго. Консистенцията е средно гъста, бяла на цвят, точно като на мляко за тяло. Не лепне и не оставя мазен филм. Попива сравнително бързо, аз се обличам веднага след нанасяне.

Ето какви са обещанията за продукта: 
PREMIUM BODY MILK е идеално за ежедневно хидратиране и успокоение на раздразнената кожа. Специалното му съчетание на пантенол и витамини А и Е задейства физиологичния механизъм за хидратиране на епидермиса, намалявайки чувствително сухотата му, като същевременно съдейства за подновяването на клетките на кожата, придавайки на цялото тяло естествен блясък и еластичност. Прилага се лесно и се абсорбира бързо без да оставя следи от мазнини върху кожата. Дерматологично тестван. Придава уникално чувство на прохлада и мекота след къпане, слънчеви бани, обезкосмяване/бръснене.
За външна употреба.
Продуктът е с прозрачна ръчно изработена и проверена лепенка BRAILLE на български език съгласно международните стандарти.

А ето и малко повече за марката, което на мен лично ми се стори много отличително от всички марки на пазара, идеята, с която е направено е много благородна. Браво!

„Premium Health Products“ е млада фирма на българския пазар. Предлага Лайфстайл медицинска козметика и хранителни добавки, натурални с хипоалергични съставки, изработени и произведени от подбрани гръцки производители.
Висококачествените козметични продукти са с прозрачни етикети - лепенки BRAILLE на Български език, специално разработени и проверявани ръчно една по една с цел да се четат от незрящите, а не с ‘декоративна’ функция. Брайлова азбукасе нарича тактилна система за писане и четене, използвана от слепите и слабовиждащите хора по света. Брайлът представлява малки правоъгълни блокове, наречени клетки, съдържащи малки релефни точици. Броят и разположението на тези точици, определя значението на символите. Първите продукти на нашият пазар с етикети Брайл на български език, залепени върху етикетите ‘на черно’, са вече факт.
Фирменият сайт на „Premium Health Products“ е достъпен и за незрящи. Философията на фирмата е да продава качество на реални цени и да създава емоционална връзка на марката с клиентите си. Богатата гама от продуктово разнообразие задоволява потребностите на всеки член от семейството. Нашите клиенти са щастливи, усмихнати, притежават признателност, чувствителност и разбиране за живота. Надяваме се скоро, всичките продукти на пазара да се предлагат със етикети Брайл, защото незрящите хора го заслужават. „Premium Health Products“ съдържа природни вещества в концентриран вид и ни дарява с нежност от главата до петите.

Можете да се запознаете с продуктите тук: http://www.premiumhealthproducts.bg
Онлайн може да поръчате от тук.

Коментари

Популярни публикации