Premium Derma ph 5,5 душ гел & Premium Baby 2 in 1 душ гел

Здравейте момичета! През изминалата седмица се сдобих и тествах много нови продукти. Признавам, на моменти чак се чувствам обсебена.

Продуктите, за които ще ви разкажа днес са цели два.
Миналата седмица ви запознах с една нова марка на българския пазар, а днес ще ви покажа още два продукта.Душ - гел PREMIUM BABY 2в1

PREMIUM BABY 2в1 е специално разработен продукт, подходящ за почистване на косата и тялото на бебето. Строго подбраните му почистващи съставки , в комбинация с пантенол, лайка и овес, почистват внимателно чувствителния епидермис на бебето без да го изсушават или раздразват. Същевременно чувствителната бебешка кожа се запазва хидратирана, мека и еластична. PREMIUM BABY 2в1 е идеален за бебета, деца и възрастни. Дерматологично тестван - подходящ за чувствителна кожа. Не предизвиква сълзи - не съдържа сапун и алкални компоненти. Аромат без алергени.

Продуктът е с прозрачна ръчно изработена и проверена лепенка BRAILLE на български език съгласно международните стандарти.

Душ - гел-а е с много нежен и приятен аромат. Оставя кожата много нежна и мека. Не дразни и изсушава кожата и я измива добре. Мирише страхотно, не много силно, което е добре, предвид факта, че е продукт, предназначен за бебешката, нежна кожа. За съжаление имам лош опит с продуктите, които са две в едно - шампоан и душ - гел, колкото и да харесвам идеята на такива продукти, и все още не съм се престрашила да го ползвам като шампоан, но пък като душ - гел ми харесва много.

Душ - гел PREMIUM DERMA

PREMIUM DERMA е едно особено меко почистващо средство без алкални елементи и сапуни. Базира се на неутрални съставки, изключително щадящи кожата. Има рН като на кожата 5,5 и не съдържа оцветители и алергени. Обогатено с пантенол, урея, лайка хидратира и почиства нежно целия епидермис без да причинява възпаления. Съдържащият се в него неутрален обезмирисител с антисептични качества Sensiva, успешно премахва неприятната миризма. Подходящо е за лицето, тялото и чувствителни области.

Продуктът е с прозрачна ръчно изработена и проверена лепенка BRAILLE на български език съгласно международните стандарти.

Този продукт ме зарадва много. Обичам мултифункционалните продукти и им се радвам много, защото мога да си ги разнасям навсякъде с мен. Вече два пъти си го разнасях в багажа за уикенда и съм много доволна. Ползвах го като гел за измиване на лицето. Премахва всякакъв грим и не люти на очите (не съм махала спирала с него). Като душ - гел също е идеален, почиства страхотно и оставя кожата хидратирана. Има страхотен аромат, който идеално се допълва с лосиона за тяло на марката.

Коментари

Популярни публикации