The Versatile Blogger Award Tag

Рядко правя тагове, но са интересни затова реших да споделя този. Благодаря на прекрасната Бела от http://bellatrust.blogspot.com за номинацията.


Правилата за The Versatile Blogger Award са следните:
1. Благодарете на човека, който ви е номинирал.2. Включете линк към блога му.
3. След това, изберете 15 блога/блогъра, които сте открили наскоро или следвате редовно. Номинирайте тези блогъри за Versatile Blogger наградата.
4. И най-накрая, споделете 7 неща за себе си с човека, който ви е номинирал.

7 факта за мен:

1. Колекционирам козметика, то това кой ли не го знае. В последните години натрупах наистина огромни количества и се гордея с това! Обожавам да си я гледам и да й се радвам.

2. В училище бях в почти изцяло мъжки клас, в университета имам само една колежка, в офиса също. Не се бутам нарочно в мъжките колективи, просто без да искам винаги се получава така.

3. Първото нещо, което правя когато видя заплатата си налична е да помисля каква козметика ще си купя днес или утре. Това не е нещо, с което не се гордея, просто мозъка ми е настроен на този режим и инстинктивно ми подсказва да го направя веднага.

4. Мразя когато някой говори по телефона докато е с мен. Нищо против телефоните нямам, обаче ме вбесяват дългите разговори, докато аз чакам.

5. Състрадателна съм, на моменти даже прекалявам. Това е най-най-лошото нещо, което съм взела от характера на майка ми. Няма нищо лошо в това да помагаш на хората, но съм склонна да си дам последната троха на някой, просто защото знам какво е да нямаш. На моменти прекалявам, но винаги се спирам, защото здравия разум и егоизма в мен надделява.

6. Като малка нямах конкретна мечта за бъдещето, просто исках да стана голяма. Исках да имам всичко, което пожелая и се радвам, че вървя към мечтата си. И сега съм така, мечтата ми е да имам всичко, от което се нуждая, както материално, така и емоционално. Може би е от зодията, телците сме егоисти по душа и винаги искаме всичко. Аз буквално искам всичко, което видя.

7. Всичките ми приятели и аз самата мислехме, че ще остана сама (в любовен план), бях дива и не вярвах, че ще срещна някой, който да ме търпи, защото на моменти съм ужасно егоистичен и лош човек, но ето, че вече шест години си имам другарче, което разсъждава и мисли както мен.


Ето и моите номинации:

Меги - http://megun4i.blogspot.com/
Краси - http://ecocosmetics.blogspot.com/
Зара - http://blogbyzara.blogspot.com/
Мери - http://womanberry.com/
Ели - http://maquilab.blogspot.com/
Гери - http://bunglebeautybox.blogspot.com/
Еми - http://emanuelapopova.blogspot.com/
Теиа - http://a-cup-of-teia-ted.bg-damma.com/
Теди - http://hotandglam.blogspot.com/
http://cosmeticboxblog.blogspot.com
http://theblackorchid9713.blogspot.com/
Веси - http://beautifullsin.blogspot.com/
Свети - http://girlstemptation.blogspot.com/
Пух - http://www.dropsofrainbow.com/
Валеа - http://blackheartedd.blogspot.com/

Коментари

 1. За номер 6 съм напълно съгласна с теб,все пак и аз съм телец :Д
  Последвах те,ако искаш разгледай и моя блог :)
  http://dreamsof-beauty.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря за таг-а, Кели! :))) Добавих те в настоящия ми пост :))

  ОтговорИзтриване
 3. И аз съм телец :) Нашата зодия се характеризира с усета към лукса, красотата и естетиката. Може би неслучайно сме бюти блогъри :)))

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации