Lakme L2

Здравейте момичета, днес ще ви покажа един продукт, който използвам от няколко години и без който не мога. Става дума за двуфазния балсам без изплакване на Lakme L2.


По принцип този балсам е за суха коса, каквато моята не е, но когато го купувах ми трябваше продукт за разплитане на косата, понеже ако не използвам никакви продукти, сресването ми е невъзможно.

Двуфазния балсам е в удобно шишенце от 100 или 300 мл. В момента разполагам с опаковка от 100мл, но не виждам никаква разлика в двете освен в количеството. Опаковката е удобна с пулверизатор, който разпръсква добре. Балсамът представлява смес от две течности (синя и бяла), които при разклащане се смесват. Много е важно преди употреба да се разклаща, за да могат двете маси да се смесят добре и да видите истински ефект от продукта.
Може да се използва на както на влажна, така и на суха коса.
Съдържа протеини, които подхранват и омекотяват косата. Приглажда косата и придава блясък. Както при всички продукти, и при този гледах дали ще има допълнително омазняване, но за радост такова липсва. Не утежнява и не сплесква косата.
Има страхотен, дълготраен, парфюмен аромат.

За сравнение мога да кажа, че съм ползвала всички спрейове на Gliss Kur и Elseve, понеже имат същото предназначение, но този ми е фаворит. Цената му е около 15 лв за 300мл и 10лв за 100мл.

Коментари

Популярни публикации